Rácz-Gyuricza Dórát a mellműtétről kérdezték: Hiányoznak a kis melleim!

Rácz-Gyuricza Dóra az Instagramon tett vallomást az operációval kapcsolatosan.

2022. szeptember 12., 08:34

Szerző:

Rácz-Gyuricza Dóra az Instagramon automatikusan eltűnő sztorikban válaszolt követői kérdéseire. A Rácz Jenő sztárséf feleségeként is ismert médiaszemélyiségnél többek között az idén tavaszi császármetszésével kapcsolatban érdeklődtek, erről a következőket írja egy hétfő délig megtekinthető posztban:

„nagyon szépen összevarrtak, a sebem nem is gyulladt be, semmi baj nem volt vele. Persze a heg még néha benyilall, de van, akinek egy évvel a szülés után is még érzékeny. Furcsa érzés a császárheg... Elsőre idegen látvány, de valahogy mégis mintha mindig is ott lett volna... Másképp nem tudom elmagyarázni.”

Rácz-Gyuricza Dóra arról is ír, hogy eddig csak szoptatta kislányát, Kamillát, a hétvégén kezdték el a hozzátáplálást. Valaki kerek perec azt a kérdést tette fel, hogy meg akarja-e csináltatni a melleit, amire a gasztroinfluenszer a következő választ adja:

„vicc nélkül hiányoznak a kis melleim. Valamint én már évekkel ezelőtt megbarátkoztam velük. Légyszi kíméljetek meg a »szoptatástól úgyis üres zsákok lesznek és muszáj lesz« üzenetektől! Édesanyám a 4 gyermekét összesen 5 évig szoptatta, és csodásak a mellei 60 évesen is! Ha pedig mégis úgy érezném a jövőben, hogy megcsináltatom, hát akkor úgy lesz. Nem feszülök rajta!”

Rácz-Gyuricza Dóra hozzáteszi, hogy természetesen jár a szükséges kivizsgálásokra.

A fentiekhez lazán kapcsolódik, hogy...

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, hogy már több mint 1000 órát szoptatta a kislányát

Rácz Jenő felesége elárulta, miért nem tudott többet foglalkozni kisbabájukkal az első időkben

Kiderült: Rácz Jenő így csábítja el a feleségét a szülés után

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)