Pécsi Ildikó nem engedte, hogy ezek a titkok még életében kiderüljenek róla

Pécsi Ildikó meghagyta fogadott fiának, hogy halála után írjon meg róla bizonyos dolgokat.

2022. március 21., 12:06

Szerző:

A TV2-n a Mokka című műsorban szerepelt hétfőn reggel L. Péterfi Csaba rendező. Pécsi Ildikó fogadott fia arról beszél az interjúban, hogy elkészült a könyve, amelyben a 2020-ban elhunyt színésznő titkait tárja a nyilvánosság elé.

„A könyv megírását igazából Ildikó bízta rám. Ezt ő kezdte el egyébként, ez egy életrajzi könyv, csak az ő életében – rájött arra, hogy – ez nem adható ki. Mert nem szerette volna azt, hogy a különböző dolgairól pletykáljanak vagy ez kerüljön előtérbe. [...] Mondjuk meg őszintén, hogy amikor huszonévesek vagyunk, akkor mindannyian csinálunk hülyeségeket. Ahogy ő mondta: amikor felkapott sztár volt a '60-as években, akkor tényleg nagykanállal ette az életet. Hazudni nem akart, viszont azt meg nem szerette volna, hogy ez legyen a fő, központi téma. Ezért is azt gondolta, hogy majd én fogom ezt megcsinálni”

– mondja L. Péterfi Csaba az interjúban, hozzátéve, hogy rengeteget dolgoztak együtt a könyvön, de a kötet befejezése egyedül rá hárult most. Amint a rendező elmondja, Pécsi Ildikó soha semmit nem dobott ki, így rengeteg feljegyzés, levél maradt fent utána, és ezeknek egy része is belekerül a készülő életrajzba.

A könyv november körül jelenik majd meg Pécsi Ildikó: úgy, ahogy volt címmel. A kéziratot Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba már elolvasta és jóvá is hagyta.

Íme a teljes interjú.

A Pécsi Ildikó halála utáni eseményekről írtuk

Megtörte a csendet Pécsi Ildikó volt menye: elege lett a hazugságokból

Hivatalos: Ő örökli Pécsi Ildikó több százmilliós vagyonát

Eladják? Pécsi Ildikó gödöllői házának kertjéből kivették a fákat

(Kiemelt kép: dfp.hu)