Pataky Attila is imádkozik Kóbor Jánosért: „Egyenlő partnerként kezelt, holott nem érdemlem meg”

Elcsukló hangon nyilatkozott az Edda frontembere.

2021. november 24., 11:09

Szerző:

Kóbor János kórházban, lélegeztetőgépen van, és az Omega együttes rajongói közös imát szerveztek érte – erről korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Tóth Gabi az Instagramon tette közzé, hogy ő szintén buzdít a közös imában való részvételre, amelybe, mint most egy friss interjúból kiderült, Pataky Attila is bekapcsolódott.

„Akárhányszor futottunk össze, mindig nagyon jó hangulatban telt. Éreztem rajta, hogy egyenlő partnerként kezelt mindig is, holott nem érdemlem meg. Senki nem érhet fel Kóbor Jánossal és az Omegával. Szombaton én is, és rajtam kívül még több millió ember imádkozott érte. Nekem ott nem ért véget az ima, azóta is imádkozom Kóbor Jánosért. Érzem, hogy a jó Isten segít neki visszatalálni a családjához. Talán még nekem is esélyt ad, hogy jobban megismerjem és elmondhassam még neki, mennyire felnézek rá”

– többek között ezt nyilatkozta Kóbor Jánossal kapcsolatban az Edda frontembere a Bors című lapnak. Az interjú kiemeli, hogy Pataky Attila elcsukló hangon beszélt a rocklegendáról.

(Kiemelt kép: dfp.hu)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.