Pataky Attila saját magáról kapott festményt, de becsúszott egy kis probléma – videó

Pataky Attila tegnap ünnepelte a születésnapját, amely alkalomból lefestette őt egy képzőművész. A nagy felköszöntésnek volt azonban egy apró szépséghibája.

2024. július 3., 10:53

Szerző:

Pataky Attila immár 73 éves, és ebből az alkalomból a Tények Plusz kamerái ellátogattak az Edda frontemberének otthonába, amikor a menedzsere lepte meg egy különleges ajándékkal.

Pataky Attila festményen

Kissé rejtélyes módon a TV2 riportja így kezdődik:

„Látták már a legendás ikont, Pataky Attilát otthoni környezetben, otthonkában?”

Nos, ön látta már Pataky Attilát otthonkában? Ne izguljon, most se fogja. Nem derül ki, hogy a TV2 szerkesztői szerint mi lehet az az otthonka, de az, amit mi többiek értünk rajta, azaz a klasszikus nagymamás ruhadarab, az nem tűnik fel a riportban.

Sebaj, feltűnik viszont Wernke Ádám, az Edda PR-menedzsere, Garay Nagy Norbert festőművész, valamint az ő legújabb alkotása, Pataky Attila portréja. Wernke Ádám így mesél ez utóbbi, ajándékba szánt festményről:

„Ez a festmény egyenesen most a műteremből érkezett. És hívtam a Norbit, hogy ma reggel akkor megyünk az Attilához! »Ma reggel megyünk? Ne hülyéskedj, a keret csak szerdán érkezik!« Azért nincs hozzá keret, mert csak szerdán fog érkezni!”

De persze ez a kis malőr mit sem számít, Pataky Attila számára így meglepetés volt a stáb érkezése és maga a festmény egyaránt, csak a felesége, Nyikovics Orsolyí beavatva előre a titokba. Pataky Attila reakciója a festményre a következő:

„Ha a szem megvan, akkor a kép is megvan, ha tehetséges az ember. Ahhoz kell a talentum. Sőt, tudod mi az, ami még benne van számomra? Hogy ott vagyok benne magamnak, a kölyök Pataky Attila is.”

Itt tudja megnézni a teljes riportot.

Pataky Attila még egy évfordulót ünnepelt

Nemrég ünnepelte az együttes az Edda fennállásának 50. évfordulóját, erre utal a fenti festményen látható medál is. A rockénekes ebből az alkalomból a Story magazinnak nyilatkozott az év elején, és a lapban kifejtette, hogy bizonyos szempontból teljesen átlagos embernek tartja magát, hiszen ő is ugyanúgy keresi a boldogságot, mint mindenki. Pataky Attila a következőképpen fogalmazott:

„Éppúgy esek-kelek az életben, mint bárki más. Hol megtalálom a boldogságot, hol nehezebb megőriznem, de sosem felejtek el hálát adni, hisz' számomra a siker maga az utazás, nem pedig a cél.”

Az interjúban a spiritualitás-ezotéria is szóba kerül, amiről Pataky Attila a következőket mondja:

„Szinte napra pontosan tudom, hogy meddig van dolgom az életben. De ez egyáltalán nem zavar. Azért kaptam meg ezt a tudást, mert elbírok vele. A biológiai ruhánknál sokkal fontosabb az, hogy örök életű fénylények vagyunk, mert ahogy Deepak Chopra mondta, semmi valódit nem fenyegethet veszély, mert semmi valódi nem létezik.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)