Pataky Attila megmutatta az anyósát és megdöbbentő dolgot árult el róla

Pataky Attila erre az interjúra párjával és anyósával együtt érkezett – videó.

2023. augusztus 11., 08:21

Szerző:

A Dr. Milesz NEWS 24 Channel című YouTube-csatorna szállít újabban celebinterjúkat, Gregor Bernadett után most Pataky Attila vállalta a szereplést. Az EDDA frontembere azonban nem egyedül érkezett a felvételre, hanem a párjával, Orsival, és az ő édesanyjával, Gyöngyikével.

Pataky Attila saját édesanyja már elhunyt, viszont jó kapcsolatot ápol párja édesanyjával. Az énekes beszámolója szerint ez nem tűnik nehéz feladatnak, hiszen Gyöngyikének nagyon jó természete van. Pataky Attila a következőképpen beszél anyósáról:

„ezermosolyú anyósom van, nagyon sok csodálatos tulajdonsága van, az egyik az, a legfontosabb például, hogy ha valami van, akkor ő nem szítja a tüzet, hanem oltja.”

A rockzenész azt is elárulta, hogy annyira szereti az anyósát, hogy ő vetette fel az ötletet, hogy Gyöngyike költözzön közelebb hozzájuk, amikor Gyöngyike párja elhunyt. Sőt, amikor néhány fellépés miatt az EDDA tagjainak Kanadába kellett utazniuk, Pataky Attila nemcsak Orsit, hanem Gyöngyikét is magával vitte a tengerentúlra.

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Dr. Milesz NEWS 24 Channel)