Váratlan dolog történt a színpadon előadás közben, Pásztor Erzsi elsírta magát – videó

A Turay Ida Színház osztotta meg a videót, ami A medve nem játék! című előadás váratlan pillanatáról készült. A főszerepben Pásztor Erzsi.

2024. október 2., 16:40

Szerző:

A hétvégén került csak fel az alábbi videó a Turay Ida Színház hivatalos YouTube-csatornájára Pásztor Erzsi színésznőről: ha ön is kíváncsi a meglepetésre, nem lőjük le a poént, kattintson most a play gombra!

Pásztor Erzsi szép meglepetésben részesült

Folytassuk mondjuk a fenti videóhoz a színház által posztolt leírással:

„Mivel is lepjük meg szeretett művésznőnket Pásztor Erzsit a 88. születésnapja alkalmából? Merült fel bennünk a gondolat, amire igazgatónőnk Darvasi Ilona már tudta a választ. «A medve nem játék!» c. előadásunk közben, igazgatónőnk beöltözve megérkezett a színpadra és egészen más irányba terelte a darabot, jó sok «cinkostárssal» együtt.
Fogadják szeretettel a teljes felvételt. Így azok is részesei lehetnek az ünneplésnek, akiknek tegnapra már nem jutott jegy az előadásra. :)
Isten éltesse sokáig Pásztor Erzsit!”

Pásztor Erzsi így köszöni meg a felköszöntést

Maga Pásztor Erzsi pedig ünnepeltként a következőket mondja itt-ott a könnyeivel küszködve:

„Ha ez 30 vagy 40 évvel ezelőtt jött volna, vajon akkor is így éreznék? Elképzelni nem tudtam fiatal koromban, hogy nekem ilyen öregkorom lesz. Az ember mikor erre a pályára lép, akkor arra soha nem gondol... a nehézségeire. Én legalábbis így gondolom. De ha most visszagondolok, hogy miken mentem át: nem akarom elhinni, hogy annyit szenvedtem. Pedig igen. Dehát ez már annyira jelentéktelenné vált, hogy a világon senkit nem érdekel. Van egy önálló műsorom, ahol magamról beszélek, de ott is utólag jöttem rá, hogy csupa olyasmit mesélek, amin mindenki nevet. És igazából az életem tragédiáját mondom. És jól érzem magam. És néha elszégyellem magam, hogy arra gondolok, hogy hát azért ugye egy vérzivataros világban élünk, és én, ha nem játszom, akkor boldog vagyok, hogy szabad vagyok. Ha játszom, akkor majd' kiugrom a bőrömből, hogy megyek este játszani. Dehát ezt én csináltam magamnak, és azért szoktam a közönségnek elmondani az utóbbi időben, nem minden darabnál, csak annál az egynél, ami a Fergeteges látogatás, hogy arra kérek szépen mindenkit, akik innen elmennek mosolygó arccal, hogy vigyék tovább ezt a derűt oda, ahol dolgoznak, vagy azoknak, akikkel találkoznak. Azoknak adják tovább a mosolyt, mert olyan borzasztó nagy szükségünk van rá, mindenkinek – engem is beleértve. De már ez is mosolyt jelent, mert igazából örömömben sírok. Nem keveset.”

Pedig Pásztor Erzsi attól tartott, hogy idén nem lesz szép a születésnapja.

(Kiemelt kép: YouTube/Turay Ida Színház)