Pásztor Erzsi felháborodva mondta el, mi igaz az egészségi állapotáról terjengő pletykákból

Pásztor Erzsinek valóban fájdalmai voltak, na de...

2022. április 8., 15:27

Szerző:

Pásztor Erzsi a Mokka stúdiójában vette fel a harcot a róla keringő pletykákkal péntek reggel a TV2-n. A Szomszédok Janka nénijeként is ismert színésznő azt sérelmezte, hogy az egészségi állapotáról hazugságok kezdtek el terjedni az interneten, ezzel kapcsolatban szeretett volna egyrészt felháborodásának hangot adni, másrészt elmondani, hogy mi a helyzet valójában.

„Most már nem is fáj... Igazából a csípőm fájt, ami kihatott a jobb lábamra a térdemig. Na de én azalatt is játszottam mind a két színházamban! Szó nem volt ilyesmiről, amiket írtak, hogy járókerettel járok, hogy ordítok néha a fájdalomtól. Ordítok, de mérgemben!”

Volt egy cikk egy közelebbről meg nem nevezett kiadványban, ami különösen felbosszantotta a 85 éves színésznőt:

„ami a legjobban felháborított: hogy azt merészelték írni, hogy »az orvosaim« is aggódnak értem. Hát bocsánatot kérek, nekem egyetlenegy orvosom sincs, nemhogy orvosaIM!”

Arra a kérdésre, hogy miért nem pereli be a hamis információkat terjesztő kiadványt, Pásztor Erzsi először egy viccel válaszol:

„ha én most például beperelem ezt a bandát – nem is tudom, hogy kik ezek –, hát már nem érem meg, mire a tárgyalásra kerül sor! Nem provokálom a sorsot, de kinek van ehhez idegrendszere?!”

Szóval a lényeg: valóban fájt Pásztor Erzsi lába, de úgy érzi, a korához képest nem volt vészes a dolog, és mostanra már el is múlt. Íme a teljes interjú.

A Szomszédok szereplői ma

Videó: Kulka János megdöbbentő nyilatkozatot adott arról, hogyan van most

Ábel Anitát élő adásban figyelmeztették helytelen tartására, meglepő a reakciója

Fehér Anna szívesen megmutatná 10 éves kisfiát, de mégsem teszi – elmondta, miért

(Kiemelt kép: dfp.hu)