Az idei Párharc újabb párosa szakított: ők sincsenek már együtt

Kapcsolatuk kezdete nagy szenzáció volt majdnem két évvel ezelőtt, de most a Párharc után a kapcsolatuk végéhez értek.

2023. december 5., 07:41

Szerző:

7 páros szerepelt idén a TV2 Párharc című realityjében, közülük kettő még a műsor adásba kerülése előtt szakított. Szlépka Armand és Halastyák Fanni (azaz VV Moh és Nemazalány) nincsenek már együtt, de Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta sem alkotnak már egy párt.

Nos, a Blikk dobta a be a bombát kedden reggel, hogy úgy néz ki, szintén szakíthatott Stana Alexandra és Meggyes Dávid. Az biztos, hogy már szét is költöztek, ami viszont egyelőre még nem végleges az egyik megszólaló bennfentes szerint:

„ezt látták jó megoldásnak, de dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat.”

Állítólag a párnak már a nyáron is voltak gondjai, ezért vacilláltak is, hogy egyáltalán elfogadják-e a TV2 felkérését, de végül csak meggyőzte őket a csatorna, hogy szerepeljenek a Párharcban.

Stana Alexandrát emellett az ősszel a Dancing with the Starsban lehetett látni, ahol Marics Peti partnereként a második helyen végzett a táncolni ugyan nem tudó, de a válása miatt most a nagyközönség szimpátiáját élvező Krausz Gábor mögött.

Emlékezetes, hogy Stana Alexandra korábban a DWTS egy másik táncosának, Köcse Györgynek volt a menyasszonya, de amikor összejött Meggyes Dáviddal, az eljegyzést felbontották. Meggyes Dávid szintén egy komoly kapcsolatból lépett ki: ő Horváth Gréta férje volt, amíg egymásra nem találtak a táncosnővel csaknem két évvel ezelőtt.

(Kiemelt kép: TV2/Párharc)