Palvin Barbara egyetlen szóval elárulta, mit nem kedvel most a férjén

Palvin Barbara és Dylan Sprouse éppen Magyarországon vannak, és friss interjújukban a gyerekvállalással kapcsolatos pletykákra is reagáltak.

2024. szeptember 17., 10:39

Szerző:

Dylan Sprouse új filmjének, a The Duelnek, azaz A párbajnak most volt az európai premierje Magyarországon, és természetesen vele tartott a felesége, Palvin Barbara is. Riportot adtak mindkét nagy hazai tévécsatornának, alább találja mindkét videót.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse az RTL-en

Az RTL a Fókusz című műsorban adta le, hogy mit nyilatkozott nekik Palvin Barbara és Dylan Sprouse, akik immár több, mint egy éve házasok – ez is szóba kerül az alábbi interjúban. Az elmúlt egy évben viszont annyira nem történt semmi botrányos-bulváros a friss házasokkal, hogy a rajongók unalmukban pletykákat kezdtek költeni. Először arról volt szó, hogy csak nem szakítottak-e: nem. Aztán felmerült, hogy biztos érkezik a baba: hát ez sem.

De azért Palvin Barbara reagált erre az utóbbi pletykára, a következőket mondva:

„Majd, még nem most, de ott van a gondolat. A gondolat már megszületett, a gyerek még nem.”

Az interjú talán legemlékezetesebb pillanata azonban nem ez, hanem az, amikor Dylan Sprouse frizurájáról van szó. A 32 éves színész ugyanis már egy ideje növeszti a haját. Így beszél erről, a végén egy kérdéssel fordulva a feleségéhez, Palvin Barbarához:

„Csak úgy döntöttem, hogy nem vágatom le, és hagyom megnőni. Nagyon lusta vagyok. Szereted így hosszan vagy legyen minden a régiben?”

Erre Palvin Barbara ugyan azt válaszolja, hogy igen, szerinte „szuper” férje frizurája, de a hanglejtésével és arckifejezésével egyértelművé teszi, hogy csak azért mondja ezt, hogy nehogy megbántsa a férjét. Kifejezetten úgy tűnik a riportból, hogy Palvin Barbarának egyáltalán nem tetszik, hogy a férje megnövesztette a haját – Dylan Sprouse feltehetőleg ezt nagyon jól tudja, és direkt azért tette fel a kérdést a feleségének, hogy kiprovokáljon egy vicces pillanatot. Palvin Barbara pedig remekül vette a lapot, amint azt 3:50-nél meg lehet figyelni az alábbi videóban.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a TV2-n

A TV2 riportja többek között azt a pillanatot emeli ki, amikor az ifjú pár a vörösszőnyegen a fotófal elé lépve meglepődik, hogy milyen csendben vannak a fotósok – de aztán amikor Palvin Barbara és Dylan Sprouse váltanak egy csókot, rögtön életre kelnek a sajtós stábok.

Dylan Sprouse új filmjét egyébként Magyarországon forgatták és szerepel benne egy mangalica is – derül ki a Tények plusz című program alábbi riportjából.

(Kiemelt kép: Palvin Barbara Instagramja)