Palik László örömhírről számolt be

Palik László 60 évesen is remek formában van.

2022. június 10., 08:17

Szerző:

Palik László óriási örömhírről számolt be: életmód programot indít, amely direkt a negyven felettieknek szól. A tévés büszkén vállalja a korát, valamint azt is elárulta, hogy szeret 60 éves lenni. A népszerű műsorvezető évek óta sportol és egészségesen táplálkozik.

„Az egész váratlanul indult, egy baráti társaságban ültünk, és különböző életmódokról beszélgettünk. Ahogy szó szót követett, kijött a számon, hogy én szeretek hatvan lenni! Ezen aztán később kezdtem el elmélkedni, hogy milyen nagy dolog is ez valójában, és vajon mitől lehet ez igy... Aztán rájöttem, hogy ennek egy oka van: az az életmód, amit sok-sok éve élek”

- mondta Palik László a Blikknek.

„Ennek nagyon egyszerű elemei vannak, nem hiszek a kúrákban, mert annak a nevében is benne van, hogy egyszer vége lesz és akkor elindul a jojó effektus. Hízunk, fogyunk, erősödünk, gyengülünk... ez nem az állandóság irányába mutat. Plusz rájöttem egy egyszerű elemre. Ahogy megyünk előre a korban, az ember azt gondolja, egyre többet engedhet meg magának: kevesebb edzés, és egyre többször szaladunk neki az asztalnak. Pedig szerintem ilyenkor már egyre kevesebbet engedhetünk meg magunknak, hogy ezzel a fizikai, lelki és szellemi állapotunkat is megőrizhessük”

- folytatta a tévés.

A műsorvezető először önmagán tesztelte a programot, de különböző szakterületekről is csatlakoztak hozzá, így született meg a komplett életmódprogram 40 feletti felnőtteknek. Hozzátette, hogy azért lett ő a kísérleti nyúl, mert ha érzi a pozitív hatást, akkor bátran ajánlja mindenkinek. 

„Viszont én azt élem meg, hogy minden pillanata megéri, mert nem érzem a 60 évem korlátait. Nem találkozom orvosokkal betegként, nincsenek panaszaim, ugyanolyan aktívan sportolok, mint egy vagy két évtizeddel ezelőtt. Nem futok lassabban, nem emelek kisebb súlyt, nem érzem azt, hogy a testem elkezdte volna megadni magát, és ez komoly örömet okoz. Az a jelmondatunk, hogy „A választás az, hogy nincs választásunk”. Egyszerűen muszáj mennünk egy fegyelmezett úton. Kell a sport, az aktivitás, a tartalmas, okosan megválogatott és megfelelő mennyiségű táplálkozás és hitem szerint, ha ezeket az elemeket kontroll alatt tartjuk, akkor tele lesz az ország boldog, elégedett hatvanasokkal”

- mondta Palik László.

Még több Palik László

 

Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia meglepő nyilatkozatot tett szülei válásáról

Marsi Anikó és Palik László hivatalosan is elváltak: kiderült, mi lett a vagyonuk sorsa

Palik László egy év alatt 38 kilót fogyott

(Kiemelt kép: dfp.hu)