Vége a találgatásoknak: Palik László nagy bejelentést tett!

Hetek óta mennek a találgatások a műsorvezetőről, most tiszta vizet öntött a pohárba.

2021. október 28., 13:29

Szerző:

Csaknem két hete, hogy kiderült, hogy Palik László távozik a TV2-től és a negyedik évadban nem tér majd vissza az Exatlon műsorvezetőjeként.

„Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez”

– többek között ezt mondta akkor Palik távozásáról Fischer Gábor, a TV2 csoport programigazgatója, csak azt nem lehetett még tudni, hogy mik ezek a bizonyos jövőbeni tervek.

Hát most már ez is kiderült: az 59 éves médiaszemélyiség bejelentette, hogy új műsorral jelentkezik, de nem egy hagyományos tévécsatornán, hanem a YouTube-on.

„November 15-én elindul a YouTube csatornám! Az online térbe költözöm, de nem egyedül! Viszem magammal két szerkesztő kollégámat, akik ezért cserébe már a csatornapromó forgatásán is alaposan megizzasztottak kérdéseikkel. Tőlük viszont még ezt is elviseltem”

– írja Palik László az alábbi posztban az Instagramon. A poszt ugyanis egy videót tartalmaz, amiben Palik azt mondja, hogy nem fog tudni önmagáról beszélni. Erre szerkesztője válasza:

„csak úgy viszont meg érdektelen.”

Hiába, Palik László magánéletéről, válásáról és új kapcsolatáról rengeteg címlap született már idén, nyilván a szerkesztők is tisztában vannak vele, hogy a tévés személyiség miért került mostanában az érdeklődés középpontjába.

A videóból egy hosszabb verziót megosztottak már a YouTube-on, ez kb. egy bakigyűjteménynek is beillik. Palik László azt mondja, hogy úgy érzi, könnyen lehet, hogy ez élete utolsó nagy lehetősége.

A Palikék világa című műsort az egykori sportriporter a Manna Vision Media Kft-vel együttműködésben készíti, két szerkesztője-társműsorvezetője megjelenik az alábbi beharangozóban: ők Konyári Edinka és Wágner Tamás. Heti háromszor jelentkeznek majd új epizódokkal, a műsornak van külön Instagramja is, de ezen egyelőre még csak egy poszt jelent meg, ami a fenti videót tartalmazza. Hogy a műsor konkrétan miről fog szólni, az az eddig közzétett tartalmakból nem derül ki.

(Kiemelt kép: YouTube/Palik Lászlóék csatornája)