A TV2 műsorvezetője Franciaország után itthon is tartott egy lakodalmat: Nekem csak potyogtak a könnyeim

Orosz Barbara, a TV2 műsorvezetője megtartotta a magyarországi lagzit is Franciaország után.

2023. július 20., 09:49

Szerző:

Nem Palvin volt az egyetlen híres Barbara, aki a hétvégén tartotta a lagziját Magyarországon: a TV2 műsorvezetője, Orosz Barbara is most ment férjhez másodszor. Akik a Mokka mellett az Instagramon is követik Orosz Barbarát, azok tudják, hogy a médiaszemélyiség rengeteget jár Párizsban az utóbbi időben, hiszen itt ismerte meg, és idevalósi a szerelme. Sőt, itt is tartották meg (titokban) első esküvőjüket.

Most azonban volt nagy lagzi Magyarországon is, amiről Orosz Barbara a Story magazin friss számában mesél és mutat képeket.

Orosz Barbara többek között a következőket meséli az esküvőről:

„van abban valami magasztos, ahogy egy édesapa a lányát a jövendőbelijéhez vezeti, majd átadja neki… Velünk is így volt, és még most is libabőrös leszek, ha eszembe jut az a gyönyörű, hosszú séta apa karját ölelve. A ceremónia helyszíne több száz méterre volt a főépülettől. Belekaroltam édesapámba, aki olyan büszkén sétált mellettem, hogy nekem csak potyogtak a könnyeim… A kastélyból kilépve egy hatalmas réten haladtunk át, miközben a férjem választotta szimfonikus zene szólt, előttünk fenyőliget magasodott és egy meseszerű tó. Egyszerűen leírhatatlan volt a látvány. Majd amikor megpillantott a férjem, neki is azonnal könnybe lábadt a szeme. Imádom, hogy mindketten bátran vállaljuk a könnyeinket, ha elragadnak az érzelmek… A szertartást az egyik kedvenc rádiósom, kollégám és egyben barátom, Dénes Tomi tartotta, aki még azt is felidézte, hogyan találkoztunk és szerettünk egymásba a kedvesemmel. Mi közben végig csókolóztunk, ölelkeztünk, és meghatódva néztünk egymás szemébe.”

Az interjúból többek között az is kiderül ezen kívül, hogy a hivatalos, polgári házasságkötés után a férjével megbeszélték, hogy Magyarországon és Franciaországban is tartanak egy-egy lakodalmat, hogy a rokonoknak-barátoknak ne kelljen utazgatniuk. A kinti esküvőt értelemszerűen elsősorban a férj, az itthonit Orosz Barbara szervezte.

(Kiemelt kép: Orosz Barbara Instagramja)