Ördög Nóra elárulta, a férjével mit szoktak elrontani a kapcsolatukban

Ördög Nóra és Nánási Pál egy tipikus hibájukról beszéltek annak kapcsán, hogy most sikerült elkerülniük ezt a csapdát.

2022. július 17., 10:26

Szerző:

Ördög Nórával készített balatoni interjút a Blikk. A műsorvezetőnő és sztárfotósként ismert férje, Nánási Pál már a harmadik boltjukat nyitották meg a tónál, és az előkészületek egybeestek azzal, hogy Ördög Nórának az Ázsia Expressz forgatásával kellett utazgatnia hetekig.

A 40 éves médiaszemélyiség azt mondja, mindig megvádolják őt, és jellemző is rájuk egy tipikus hiba, de ezúttal sikerült azt elkerülni:

„mindig az a vád ér, hogy belehajszolom magunkat a lehetetlenebbnél lehetetlenebb kihívásokba, de most Palkó volt az, aki kimondta a végső szót: csináljuk. Az Ázsia Expressz forgatása miatt sok teher hárult rá, neki kellett a dolgokat menedzselni. Fontos volt, hogy ne érezzük azt, túlvállaltuk magunkat, mert egyébként nyilván percenként ezt érezzük, de próbáljuk megteremteni az egyensúlyt”

Ördög Nóra ezen kívül a következőt mondja arról, hogy a harmadik bolt megnyitása mennyiben tért el az első kettőtől:

„a harmadik kisbolt már nem rakott új terheket a kettőnk kapcsolatára, az elmúlt két évben amúgy is bebizonyosodott, hogy ezek a terhek inkább erősítik a kapcsolatunkat, mintsem gyengítik.”

Szóval ha úgy érzi, hogy az ön kapcsolata nem elég erős, esetleg próbáljanak meg nyitni két kisboltot a Balatonnál, hátha önöknek is bejön, mint Ördög Nóráéknak!

Nánásiék télen-nyáron

Videó: Ördög Nóra ezért sírta el magát

Micsoda hasonlóság! Ördög Nóra rég nem látott testvérével közös képeket posztolt

Ördög Nóráék cuki videókban mutatják meg a gyerekeiket, itt az eddigi legjobb

(Kiemelt kép: Nánásiék hivatalos Instagramja)