Ő lenne Dobó Kata új szerelme?

Ismét egy hírességgel jöhetett össze.

2021. július 12., 07:34

Szerző:

A Blikk információi szerint Dobó Katára ismét rátalált a szerelem, ezúttal Szente Vajk színész oldalán talált rá a szerelem. A hírek szerint még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, ezért nem verik nagy dobra, sőt mindent megtesznek, hogy egyelőre titokban maradjon a románc:

„Még nagyon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hogy lehet köztük valami. Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatukat kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical jú­niusi bemutatóján. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatra, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlenek, megérdemlik a boldogságot”

– nyilatkozta a Blikknek egy színházi kollégájuk. 

Szente Vajk házassága négy éve ment tönkre Erdélyi Tímeával, és az utóbbi időben hivatalosan is egyedülálló volt. Dobó Kata pedig legutóbb Zsidró Tamással alkotott egy párt, de kapcsolatuk zátonyra futott. Így minden lehetőség adott, hogy a két színész boldog legyen egymással. A hírt viszont egyelőre még egyik fél sem erősítette meg.

(Kiemelt fotó: MTI)