A Nyerő Páros új kieső elmondták, kiben csalódtak nagyot: Fújtak ránk a hátunk mögött

Már csak három pár maradt versenyben a Nyerő Párosban.

2022. október 14., 07:43

Szerző:

Megvolt az utolsó szimpátiaszavazás a Nyerő Párosban, ami azt jelenti, hogy a versenyben levő 4 párból még egynek távoznia kellett a versenyből. Muri Enikő és Tóth Szabi, illetve Young G és Mészáros Norina voltak a veszélyzónában, alább látszik, hogy egy-egy szavazatot kaptak, így, amint arra Sebestyén Balázs műsorvezető előre emlékeztet, a játékban gyűjtött pénzmennyiség döntötte el, hogy kinek kell távoznia.

Nos, a pótlékként érkezett Young G-éknek kellett távozniuk, nem jutottak be a legjobb 3 közé. Ebből az alkalomból adtak egy interjút, amiben elmondják, hogy Törőcsik Daniban és Bíró Beában csalódtak a legnagyobbat. A rapper a következőket mondja, most, hogy látták, mit mondtak róluk a többiek a hátuk mögött:

„ők soha nem jöttek oda hozzánk, és látszik egyébként az összes adásból, hogy folyamatosan fújnak ránk a hátunk mögött. De amikor odamegyünk, akkor »jaj, dehogyis, minden rendben!«”

Rengeteg konfliktusuk volt a házban Muri Enikővel és Tóth Szabival is, de bennük legalább nem csalódtak:

„a Szabiék sokkal korrektebbek voltak. Ők a szemedbe megmondták, és ugyanazt mondták a riportszobában is. Egyedül a Daniék voltak, akik hatalmas csalódás.”

Íme az interjú, amiben a különleges konferálási képességekkel rendelkező Kabát Péter teszi fel a kérdéseket.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)