Napi horoszkóp, 2021. szeptember 2.: a Vízöntőnek hatalmas elismerésben lesz része, a Rák megold egy régi konfliktust

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön!

2021. szeptember 2., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Az a sport, amit eddig űzött, már nem elég ahhoz, hogy levezesse a felgyülemlett feszültséget. Ideje új mozgásforma után nézni, amibe lehetőleg nincs még rutinja, vagyis, ami fizikailag és technikailag is kihívást jelent.

Bika (04.20 - 05.20)

Ha úgy érzi, semmi értelme annak, amit csinál, ha már a kollegái puszta jelenléte is irritálja, el jött az idő, hogy munkahelyet váltson. Szerencse, hogy ma pont kap is egy olyan felkérést, ami hamar átlendíti a váltáson!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Valahogy ma minden és mindenki elrontja a kedvét, ami alapból sem túl jó. Talán csak a hozzáállásán kéne egy kicsit változtatni, és nem a negatívumokra koncentrálni!

Rák (06.22 - 07.22)

Kiderülhet, hogy valaki régóta neheztel önre, amiről nem is tudott. Ma viszont lehetőségük lesz mindent őszintén megbeszélni és tiszta vizet önteni a pohárba.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma nem lesz egyszerű napja, foylamatosan harcolnia kell majd valakivel, valamiért. Ráadásul úgy érezheti, hogy teljesen magára marad ezzel a sok porblémával, pedig csak önön múlik, kivel osztozik a terhekben. Nem kell mindent magára vállalnia!

Szűz (08.23 - 09.22)

Régóta tervez belevágni egy felújításba, esetleg költözésbe? A csillagok most minden feltételt megteremtenek ahhoz, hogy sikeres és promlémamentes legyen a projekt. Ne halogassa tovább!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ha ígér vagy mond valamit, az ne csak üres gesztus legyen! Ma ugyanis számonkérnek önön mindent, amit tesz vagy mond. Szóval semmi elhamarkodott kijelentés!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Folyamatosan saját magát beszéli le a jó ötletei megvalósításáról. Első lépésként azt kéne kitalálnia, miért ilyen bizonytalan és kishitű magával szemben. Ha pedig rájött, ideje a tettek mezejére lépni!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Jó kedvűen, fesztelenül, gyorsan telik el a mai napja. Rég volt már ennyire könnyed minden, igaz? Élvezze ki, mert sajnos holnap már jóval nehezebb akadályok gördülnek ön elé.

Bak (12.22 - 01.19)

Kissé szomorúan indítja a napot, magányosnak és elkeseredettnek érezheti magát. Nap közben viszont annyi pozitív impulzus éri, hogy estére már el is felejti minden gondját.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma végre megkapja azt az elismerést, amire titkon mindig is vágyott, pontosan attól az embertől, akitől szerette volna. Ez minden szempontból egy emlékezetes nap lesz a számára.

Halak (02.19 - 03.20)

Vegye át az irányítást a saját élete felett! Mostanában hagyta, hogy mások döntsenek ön helyett, és még akkor sem szólt semmit, amikor nem tetszett a végeredmény. Ennek ma vége...

(Kiemelt kép: Shutterstock)