Nagy Feró keményen beszólt Varga Judit volt férjének

Nagy Feró szerint Magyar Péter vasárnapi interjújával elárulta azt, amiben eddig részt vett. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe – hangoztatta a Beatrice frontembere.

2024. február 13., 19:57

Szerző:

A köztársasági elnök kegyelmi botránya kapcsán több magyar híresség is megosztotta a véleményét a nyilvánosságban. Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc új műsorvezetőtársukkal, Ráskó Eszterrel kezdte ezt a hetet a Rádió1-en a Balázsék című műsorral. Az adásban szó volt Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról a pedofilbotrány kapcsán. „A válaszok nincsenek meg, azokkal továbbra is tartozik nekünk mindenki, hogy hogyan. Mert oké, hogy lemond, elviszi a balhét, Novák is, Varga is, oké – de hogy az okot továbbra sem tudjuk, ez nem jó” – hangzott el a műsorban. Most pedig csatlakozott a megszólalók táborához Nagy Feró is. A Beatrice énekesét ezúttal sem vádolhatja senki azzal, hogy nem mondta ki kerek perec, amit gondol.

Nagy Feró nem egy közösségi média posztban adott hangot a véleményének, hanem az RTL megkeresésére. Elárulta, hogy bár kezdetben nem számított rá, hogy Novák Katalin végül tényleg lemond, úgy gondolja, hogy ő és Varga Judit is megfelelően döntött: „Nagyon meglepődtem rajta, nem gondoltam volna. Ebben egyetértek Orbán Viktorral: miszlikbe kell szaggatni azt, aki a gyerekeimhez hozzáér. Igen, erre kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el” – jelentette ki Feró. 

A Kossuth-díjas zenész hozzátette, hogy azért lepte meg a politikusnők döntése, mert korábban is volt már példa arra, hogy egy politikus hibázott, de végül nem mondott le. Szerinte a köztérsasági elnök és a volt igazságügyi miniszter tisztességesen jártak el, de sajnálja, hogy távoznak: „Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj” – mondta Nagy Feró.

A kegyelmi üggyel kapcsolatban óvatosan fogalmazott. Azt mondta, „nem szeretne ítélkezni K. Endre felett”, mivel sok mindent lehet hallani, éppen ezért ő rábízza magát a felelős politikusra, és annak döntésére.

Magyar Péter nyilatkozatára azonban már hevesebben reagált az énekes. Varga Judit exférje vasárnap a Partizánnak adott interjút, amelyben őszintén és nyíltan beszélt arról, hogy a NER berkein belül két valóság létezik. „Nem a kormányülésen dőlnek el a dolgok” – mondta Magyar. A kormánynak tudomása szerint van egy belső magja, akik a jelentős döntéseket hozzák: Rogán Antal, Gulyás Gergely, Orbán Balázs és Nagy Márton. „Ez egy jól felépített rendszer, de Rogánnak példátlanul nagy hatalma van” – fogalmazott.

Magyar Péter azt is mondta, hogy Magyarország néhány család kezében van. ”Ha nem akarjuk azt, hogy a mi gyerekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek föl, ami Magyarország, akkor érdemes ezen változtatni” – fejtette ki az interjúban. 

Varga Judit volt férjének kijelentéseire Nagy Feró a következő kijelentéssel reagált:

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból"

– mondta Feró.

(Kiemelt kép: Nagy Feró Geszti Péter Adom a napom című műsorában / VIASAT3 / Instagram)