Nádai Anikó vőlegénye elárulta, honnan van a Rolexe

Egyben azt is megmutatta, hogyan festett Nádai Anikó állapotosan bikiniben még a télen.

2022. március 29., 08:41

Szerző:

Nádai Anikó és szerelme, Hajmásy Péter első közös gyermeküket várják, és még a télen eljegyezték egymást egy romantikus üdülés során. A vőlegény most egy újabb fotót osztott meg erről a bizonyos januári nyaralásról, és a felvételen jól látszik, mekkora volt ekkor már a műsorvezetőnő hasa. Akkoriban még nem volt nyilvános, hogy Nádai Anikó várandós, csak hazatérésük után jelentették be, hogy gyermekük fog születni, így a vakáció alatt ilyen képeket nem posztoltak, csak olyat, amin nem lehetett látni, hogy gyermekáldásnak néznek elébe.

A most posztolt fotón azonban jól látszik, mi volt akkor a helyzet, a képet ide kattintva lehet megtekinteni. De az egyik követőnek nem Nádai Anikó hasán akadt meg a szeme, hanem Hajmásy Péter óráján. „Rolex” – írja valaki egy sírva nevető szmájlik kíséretében a fent kiemelt képen is látható karóra kapcsán.

Hajmásy Péter angolul válaszol az illetőnek, szintén egy hahotázó szmájlival, méghozzá a következőt:

„Törökországból”.

Amint a fent kiemelt képen látható, Hajmásy Péter nemcsak a strandon hordja a karóráját: a fotó azon a bulin készült, amelyet annak alkalmából rendeztek, hogy kiderült születendő gyermekük neme.

Nádai Anikóék

Nádai Anikónak nagyon bejött az új év: Nem lehetek ennél boldogabb

Nádai Anikó megmutatta az új orrát a plasztika után, most már nincs rajta kötés

És az megvan, hogy mi Nádai Anikó eredeti foglalkozása?

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)