Molnár Gusztáv volt párja kitálalt: Nekem is többször kellett rendőrt hívnom miat­ta a múltban

Nem csitulnak a kedélyek a színész és gyermeke édesanyja között.

2022. május 14., 08:52

Szerző:

Mint megírtuk, Molnár Gusztáv nemrégiben öngyilkossággal fenyegetőzött, ezért felesége, Fazekas Vivien rendőrt és mentőt is hívott az otthonukhoz, mert félt, hogy a férje tényleg kárt tesz magában. Kiderült, hogy a színészt bipoláris depresszióval kezelik, ám a házaspár szerint az állapotában nagy szerepet játszik az, hogy a csak felügyelet mellett láthatja a kisfiát, valamint egy új nevelőapa is bekerült a képbe. Most Molnár Gusztáv egykori párja, a gyermekének anyja mondta el a véleményét.

„Nem akartam többet nyilatkozni, mert úgy gondolom, hogy ez nem szolgálja a fiam érdekeit. Már januárban is csak azért voltam kénytelen nyílt levelemet közzétenni, mert nem bírtam tovább elviselni, hogy nyilvánosan mocskolják gyerekemet az apja tettei miatt, miután azért is őt állították be bűnbakként – fogalmazott lapunknak a színművész volt felesége, Ildikó – Akármennyire is nem szeretnék, most megint meg kell szólalnom, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy az ő érzéseit, a nevelőapja iránti szeretetét és a hatóság által elrendelt felügyelt kapcsolattartást teszik felelőssé Gusztáv újabb öngyilkossággal való fenyegetőzéséért, amihez semmi közünk nem volt! Nem lehet egy kisgyereket ilyen nyilvános érzelmi zsarolásnak kitenni, úgyhogy nagyon szeretném, ha az aktuális magánéleti drámájukba nem kevernék bele a fiamat! Éppen az ilyenektől akartam megvédeni”

- nyilatkozta a Blikknek Dancsecs Ildikó.

A színész és volt kedvesének kapcsolata évek óta romlik: Dancsecs Ildikó korábban feljelentette egykori párját zaklatásért, valamint a tartásdíj elmaradásáért. Valamint tavaly augusztusban feljelentést tett, mert állítása szerint a színész ittas állapotban bántalmazta a gyermeküket és azóta Molnár Gusztáv csak felügyelet mellett, kéthetente láthatja a fiát.

„Érdekes, hogy miközben a fia hiánya miatt panaszkodik, mégsem jött el az utolsó kapcsolattartásra, és nem is szólt, hogy ne várjuk. Azt hiszem, mondanom sem kell, mekkora csalódás volt ez a fiunknak, aki viszont várta őt és tőlem kérdezgette, hogy ugye jól van az apja. Kilencéves, eljutnak hozzá a hírek, ezért aggódik, mi van az édesapjával, mert sem­milyen információt nem kapunk azóta sem az állapota felől, eltűnt, és a pénteki gyámügyi tár­gyaláson sem jelent meg. Mivel se Gusztáv, se a testvére nem reagált az üzeneteimre, nem tudok én sem mit mondani neki, csak amit a médiából tudok”

- folytatta a lapnak a színész egykori párja.

Dancsecs Ildikó kijelentette, hogy szeretné, ha Molnár Gusztáv és a felesége nem használnák a gyermeket eszközként, vagy okként arra, amin a színész keresztülmegy. Elmondása szerint volt párja problémái már régóta fennállnak és a felügyelet melletti kapcsolattartásra pont ez miatt volt szükség. 

„Akkor is voltak ilyen megborulásai, amikor együtt éltünk, és nekem is többször kellett rendőrt hívnom miat­ta a múltban. Remélem, hogy végre valóban szembenéz a problémáival, hogy azok megoldódjanak, és nem mást okol továbbra is miattuk”

- nyilatkozta a Drága örökösök sztárjának egykori párja.

Még több Molnár Gusztáv ügyéről 

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

Molnár Gusztáv elmondta, miért ütötte meg a fiát: Kapott tőlem egy pofont, azóta nem láttam

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)