Molnár Gusztáv mégsem egy évre ment be az elvonóra: kiderült, mikor távozhat a rehabról

Molnár Gusztáv testvére árulta el.

2023. április 25., 10:26

Szerző:

Több botrány után Molnár Gusztáv tavaly novemberben vonult be az elvonóra. A Drága örökösökből és a Nyerő párosból ismert színésszel szemben gyermeke édesanyja súlyos vádakat hozott fel, majd akkori felesége, Fazekas Vivien is elhagyta – elsősorban a Molnár Gusztáv alkoholfüggősége miatt kialakult tarthatatlan állapot következtében.

A 36 éves színész novemberben azt mondta, bemegy egy bentlakásos intézménybe egy évre. Tavaly ősszel így fogalmazott:

„azt, ami kialakult körülöttem, hogy tönkrement a szakmai és a magánéletem is, jelenleg nem tudom kezelni. Nincs más választásom, mint egy évre eltűnni, majd miután kijövök, a nulláról újrakezdeni.”

Most Molnár Gusztáv húga, Csilla nyilatkozott a Blikknek, részletesen elmesélve, milyen volt, amikor meglátogatta bátyját az elvonón. A húg azt mondja, bár még fél éve sincs bent Molnár Gusztáv, már most látványosan jobban néz ki, ki is gyúrta magát. Az interjú a következőket is tartalmazza:

„korábban úgy tudtam, egy évig mindenképpen bent kell maradnia, de most kiderült, hogy addig marad, amíg úgy érzi, még nem gyógyult meg, és továbbra is szüksége van a terápiára. Amikor kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből.”

Molnár Gusztáv arra törekszik, hogy kisfiával is jó apa-fia viszonyt tudjon majd kialakítani, ha egyszer kijön az elvonóról, ami ezek szerint nem feltétlenül novemberben lesz.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)