Molnár Gusztáv testvére ezért tart attól, hogy a színész nemsokára kijön az elvonóról

Molnár Gusztáv fél éve van bent az elvonón, ahol testvére, Csilla aggódva-reménykedve látogatja.

2023. május 21., 08:09

Szerző:

Molnár Gusztávot a Drága örökösök című sorozat színészeként és a Nyerő Páros című reality szereplőjeként ismerte meg az RTL közönsége. Molnár Gusztáv házasságáról, válásáról és alkoholbetegségéről rengeteg dolog nyilvánossá vált az elmúlt másfél évben, és a színész november óta egy bentlakásos intézményben dolgozik a gyógyulásáért. Eredetileg arról volt szó, hogy egy évre ment be, de a legfrissebb hírek szerint akkor jöhet ki, amikor meggyógyult.

A Bors című lap most Molnár Gusztáv testvérével, Csillával készített interjút. Ő nemrég bent járt az intézményben és meglátogatta bent lakó testvérét. A találkozást nagyon érzelmesnek írja le, mindketten sírva fakadtak. De Csilla a következőket is mondja azzal kapcsolatban, hogy testvére most már nemsokára talán hazatérhet az intézményből, hogy visszaszerezze szerettei bizalmát és új életet kezdjen:

„nagyon nehéz lesz elhinnünk, hogy soha többé nem bánik olyan rosszul velünk, mint ahogy azt az alkohol hatása alatt tette. Bízunk benne és nagyon várjuk vissza az életünkbe, de azért megmondom őszintén, van bennem egy kis félsz. Remélem feleslegesen.”

Egyvalaki, aki már nem várja vissza Molnár Gusztávot, a volt felesége, Fazekas Vivien, aki azóta új kapcsolatot kezdett. Róla ide kattintva olvashat többet.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)