Mindent Szulák Andrea exéről – miért rágtak be ennyire egymásra?

Gy. Gábor lett Marsi Anikó új párja, de ennél több van a szóváltás mögött.

2021. július 24., 07:37

Szerző:

Az elmúlt egy hét egyik legnagyobb szenzációja volt, hogy miután Palik Lászlóval szétváltak, Marsi Anikónak új párja lett, aki nem más, mint Gy. Gábor, Szulák Andrea énekesnő exe. A hír kapcsán Szulák és Gy. Gábor szóváltásba keveredett a médiában, amint azt ebben a korábbi cikkünkben megírtuk, a most 57 éves előadóművésznő többek között a következőket írta volt párjáról:

„ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét”

Nos, hogy teljes legyen a kép, talán érdemes feleleveníteni Szulák Andrea és a hosszú ideig személyfuvarozóként dolgozó férfi kapcsolatának történetét. A szerelem nagyjából 15 éve kezdődött és 2007-ben született meg a pár egyetlen gyermeke, Rozina, aki rendszeresen felbukkan az utóbbi időben széles körben ismert édesanyja Instagramján.

A kapcsolatuknak 2015-ben lett vége, ekkor azt írta a Blikk, hogy a Szulák Andreát már évek óta csalta a férje, és már hosszú ideje válságban volt a házasság. A hírek akkor arról szóltak, hogy Gy. Gábor új partnere egy fekete hajú kozmetikuslány, de a férfi hamarosan egy újabb színésznő, Agócs Judit szerelmeként került bele újra a hírekbe. Bár ez csak egy futó kapcsolat volt, a színésznővel egy kisfiuk született.

A Blikk a szétválás után nem sokkal azt írta, hogy Gy. Gábor szerint ő és Szulák Andrea rendezték kapcsolatukat, és a szakítás nehéz időszakát követően újra kulturált, jó viszonyban vannak, közös gyermekükkel kapcsolatosan megállapodtak. Szintén a Blikk írta egy évvel később Gy. Gábor és Agócs Judit gyermekének megszületése kapcsán, hogy Szulák nem beszél a kisfiúról a lányával.

Gy. Gábor mindenesetre második gyermekével a Bors értesülései szerint nincs napi kapcsolatban, és a színésznőt sem támogatja anyagilag. Szintén a Bors úgy tudja, hogy a férfi már nem fuvarozóként dolgozik: tavaly egy étteremben kapott munkát, most pedig már a ferihegyi repülőtér alkalmazza. A férfi második gyermekének anyja, Agócs Judit a lapnak többek között ezt nyilatkozta Szulák Andrea fenti, exét bíráló véleményével kapcsolatosan:

„Egyetértek Szulák Andival, minden szava igaz.”

Agócs Judit hozzáteszi azonban, hogy azt kívánja volt szerelmének és Marsi Anikónak, hogy boldogok legyenek együtt, és végül némileg hasonló tartalmú üzenetet posztolt Szulák Andrea is az Instagramra, amint azt csütörtökön megírtuk:

„Most még lehet szeretni! Most még lehet nevetni! Hálásnak lenni…., hogy élünk.”

(Kiemelt kép: dfp.hu. A fotó a Táncoló talpak 2 című film díszbemutatóján készült az Aréna Cinema City moziban 2011-ben.)