Mihalik Enikő: Nem szeretném a gyerekemet a koszos járdákon sétáltatni, a büdös szemétszagban

Megváltozott a véleménye New York-ról. 

2022. április 24., 11:06

Szerző:

Mihalik Enikő szívéhez mindig is közelállt New York, ahol jelenleg is élnek férjével és kislányukkal. A modell azonban most az rtl.hu-nak adott interjút, ahol elárulta, hogy bizony most már nem látja annyira élhetőnek a várost, mint korábban, ezért szeretné a gyermekét egy nyugodtabb környezetben felnevelni. 

„New York kisbaba előtt talán egy sokkal élhetőbb város volt számomra. Most észreveszem, hogy mennyire zajos, koszos, nem mintha eddig nem tűnt volna fel. Eddig nem zavart. Most viszont azt veszem észre, hogy nem szeretném a gyerekemet a koszos járdákon sétáltatni, a büdös szemétszagban. A pandémia miatt rosszabbodott is a helyzet”

- mesélte Mihalik Enikő.

A modell azt is elárulta, hogy a férjével, Korányi Dáviddal az ötéves tervük között szerepel, hogy kertesházba költözzenek babástól, kutyástól és cicástól. Hozzátette, hogy szeretné, ha a kislánya olyan helyen nőne fel, ahol lehet az utcában biciklizni.

Az anyuka azt is elárulta, hogy a kislánya életében először betegedett le, de szerencsére nincs komoly baj, azonban egy kis hőemelkedése volt. Valamint a modell arról is beszélt, hogy szeretne hazalátogatni Magyarországra akár több hónapra is, ám egyelőre a zöld kártyájára vár, ezért nem utazhat el az Egyesült Államokból.

A teljes videót itt tekinthetik meg:

Még több Mihalik Enikő

Mihalik Enikő könnyes búcsúja: Szakítani sosem könnyű

Videó: Mihalik Enikő a szülés utáni hajhullásról posztolt