Mihalik Enikő ijesztő tünetet vett magán észre kislánya születése óta

A világhírű magyar szupermodell kislánya négy hónappal ezelőtt született. Most megdöbbentő fotót posztolt magáról Mihalik Enikő.

2021. november 24., 12:11

Szerző:

Mihalik Enikő nyáron hozta világra első kislányát, aki az Éva Rose nevet kapta. A szupermodell, ahogy mindig is, terhessége alatt sem volt épp szégyenlős, őszintén bemutatta teste változását Instagram-oldalán, többször posztolt magáról félmeztelen vagy meztelen fotót. Ezen pedig a kicsi születése sem változtatott, később is megdöbbentő őszinteséggel számolt be az anyaság minden nehézségéről, például a kialvatlanságról vagy a szoptatással járó fájdalmakról is.

Ezúttal sem finomkodott, követőivel azt osztotta meg, milyen sokkoló változást vett észre a testén négy hónappal a szülés után.

 (Kép: Mihalik Enikő Instagram-oldala)

A képből egyértelműen kiderül, hogy Enikő haja gyors ütemben hullni kezdett, ami a szülés utáni fél évben, a szoptatás alatt teljesen természetes a hormonváltozások miatt. Mivel modellként fontos munkaeszköze a frizurája, vélhetően reméli, hogy hamarosan megáll ez a folyamat és ismét dús lesz a hajkoronája, amiről egyébként követői is biztosították.

(Kiemelt kép: Mihalik Enikő Instagram-oldala)