„Még idő kell, hogy erőre kapjak” – Megszólalt a súlyos baleset után Polgár Árpád, így van most!

Ilyen állapotban van most súlyos baleset után Polgár Árpád!

2023. március 24., 07:59

Szerző:

Ahogyan arról mi is beszámoltunk Polgár Tünde férjét, Polgár Árpádot a floridai otthonukban érte súlyos baleset. A műkereskedő éppen a medencéből lépett ki, amikor megcsúszott, és olyan csúnyán beütötte a fejét, hogy bevérzett az agya. A szörnyű esetről a pár korábban így nyilatkozott a YouTube csatornájukra feltöltött videóban: 

„Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni”
 – mesélte akkor a könnyeivel küzdve Tünde. Szerencsére azonban Árpi mostanra jobban van, a közösségi oldalán adott hírt az állapotáról: 

„Nagyon köszönöm a sok kedvességet, és szeretetet, amit kaptam. Hálával teli a szívem. Igérem, megszolgálom, amint felépültem. Leszek még ilyen vidám, mint ezen a képen! Gyógyulok. Biztosan benne van ebben a felém áradó kedvességetek! Még idő kell, hogy erőre kapjak. Persze a ledobott 12 kilóról le tudok mondani. De tudom, hogy minden rendben lesz. Mert a legfontosabb gyógyító erő a saját elmènk, és a szeretet, ami engem most körülvesz.”

(Kiemelt kép: Polgár Árpád Instagramja)