Medveczky Ilona hatalmasat csalódott: A legválságosabb helyzetben hagytak cserben

Medveczky Ilona kitálalt az utóbbi idők megpróbáltatásairól.

2023. augusztus 15., 09:36

Szerző:

Megint a Dr. Milesz NEWS 24 című YouTube-csatornára került fel egy figyelemre méltó sztárinterjú, ezúttal Medveczky Ilona volt az riportalany.

A táncművésznő azt árulja el a beszélgetésben, hogy összetépte a végrendeletét, mert a legközelebbi barátaiban csalódott nagyon sokat. Vagyis ezek szerint csak gondolta, hogy az illetők a barátai:

„azért téptem szét a sokadszorra írt végrendeletemet, mert akikben bíztam és akikről azt hittem, hogy barátok, azok a legválságosabb helyzetben hagytak cserben. Nagyon ritkán voltam az életben beteg, de valahogy az utóbbi időben, a pandémia óta, miután mindent egyedül csináltam, halmoztam a kéz-, láb-, nyak- és gerinctöréseken át mindent. Pechemre, mikor kapjak csőtörést? December elejétől január végéig... Hát, bizony, a házban tizenkét fok volt. A barátok megkérdezték, miben segíthetnek, de tovább nem jutottak. Az okát pontosan tudtam, hogy azért, mert ha vízvezeték-szerelőt hoznak, nekik kellene kifizetni.”

Medveczky Ilona tavaly ősszel beszélt is arról, hogy milyen nehéz helyzetbe került, amióta a villanyszámla a teljes nyugdíját elviszi. Ebben a helyzetben döntött úgy, hogy bezárkózik, egyre kevesebb emberrel tartja a kapcsolatot:

„én ott, akkor lehúztam a redőnyt minden értelemben és mindenki felé. Egy kezemen meg tudom számolni, kit méltatok arra, hogy egyáltalán telefonon beszéljek vele.”

Nahát a Dr. Milesz NEWS 24-et mégis arra méltatta Medveczky Ilona, hogy beszélt velük, alább lehet megnézni a teljes videót.

(Kiemelt kép: YouTube/Dr. Milesz NEWS 24)