Majka felesége izgalmas családi titkot osztott meg követőivel

Majka felesége, Majoros Hajnalka Instagram-oldalán árulta el a titkot fiáról.

2022. február 25., 12:53

Szerző:

Majka és felesége, Majoros Hajnalka, vagy ahogy mindenki ismeri, Dundika ugyan csak tavaly nyáron házasodtak össze, de a több mint 10 éves kapcsolatukból két gyermek is született, a most 10 éves Marián, és az 5 éves Olivér. Dundika most egy furcsa titkot osztott meg követőivel nagyobbik fiáról az Instagram-oldalán.

Majoros Hajnalka majd kicsattan a boldogságtól, a családjával ugyanis egy tökéletes vakáció után nemrég tértek haza a Maldív szigetekről, ahonnan a kisebbik fiuk, Olivér alig akart hazajönni. Dundika ezúttal egy a nagyobbik fiával, Mariánnal közös képet osztott meg az Instagramon, amelyhez egy bejegyzést is írt, amiben elárulja, fia születési számai tele vannak mesterszámmal. 

„Aki kicsit is spirituális, annak jó hír, hogy alig több, mint 200 év múlva komoly energiák járhatják át testét. Na jó, annyit nem kell várni, igaz ez a mai napra is: 2022.02.22. Ez 6 db egyforma számjegy, pont úgy, mint a 2011.11.11 legutóbb. Emlékeztek valami nagy eseményre ezen a napon? Én igen! Megszületett Marián! /11 óra 11 perckor/”

– írta a kép mellé Dundika, akiről így az is kiderült, hogy nem áll távol tőle a spiritualitás és a számmisztika.

Mindenkinek vannak titkai:

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is a követőinek árulta el titkát

Tóth Dávidnak hatalmas titkot kell őriznie az Exatlonban

(Kiemelt kép: dfp.hu)