Majka: Semmi közöm ahhoz, ami a TV2 kapcsán zavarja az embereket

Majka a jobb és a baloldalnak egyaránt beszól új klipjében, TV2-es szerepvállalásáról is nyilatkozott.

2022. november 21., 08:22

Szerző:

Majka ezúttal polgári nevén, azaz Majoros Péterként adott ki dalt, amiben Molnár Tamás is énekel. A hangkompozíció címe az, hogy Azt beszélik a városban, és politikai témákat feszeget, egyaránt kritizálva a két oldalra szakadt ország mindkét oldalát, arra a következtetésre jutva, hogy egyik sem jobb a másiknál.

„És csak potyázik a pénzünkön a sok csőcselék, Mindegy, hogy jobbra vagy balra húzod be az X-et, Mert semmik nem vagyunk, csak a színházukban díszlet.”

– hangzik el az alábbi számban, ami ereszen lecsúszással Szájer Józsefet, parizerrel pózolással pedig Jakab Pétert is említi, a neveket ki nem mondva.

Majka a Blikknek részletesebben is kifejti, hogy bár a számának az üzenete az, hogy semmi értelme nem lenne a kormányt leváltani, szerinte ő mégiscsak semleges:

tizenhét éve dolgozom a TV2-nél, soha nem érdekelt, hogy épp ki a tulajdonosa. Még életemben nem álltam be semmiféle politikai oldal mögé, így az ilyen véleményeket nem tudom értelmezni. Sokan dolgoznak ma Magyarországon olyan munkahelyen, aminek a tulajdonosi köre egyik vagy másik oldalhoz tartozik, de ez nem azt jelenti, hogy az illetőnek elkötelezettnek kellene lennie az adott politikai oldal felé. Én soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok. Tény, hogy vannak a kormánynak olyan intézkedései, amikkel egyetértek, de bőven akadnak olyan ügyek is, például a világkiállítás és az ereszen lecsúszás, amelyek mélységesen felháborítanak, és nem tudok velük azonosulni. Nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki, egyszerűen egy ember vagyok, aki kritizál.”

A klipet ennek a cikknek a megjelenéséig, azaz 3 nap alatt 2,2 milliószor nézték meg a YouTube felhasználói.

(Kiemelt kép: YouTube/Majka Official)