L.L. Junior mindent tagad

A rappernek elege lett, perelni akar!

2021. november 3., 11:07

Szerző:

Amióta kiderült, hogy L.L. Juniort elhagyta a felesége, számtalan találgatás látott napvilágot a valódi okokról. Főleg, hogy a páros erről tudatosan nem szeretne beszélni. Ez csak fokozódott most, hogy a rapper és felesége, Kinga szerepel a Nyerő Párosban

Nemrégiben újabb hír látott napvilágot, miszerint L.L. Junior és Kinga azért szakítottak, mert a zenész nehezményezi, hogy nem tartották a roma hagyományokat. A Bors szerint ezt maga a rapper árulta el Instagram-oldalán egy rajongói kérdésre adott válaszában. 

L.L. Junior azonban mindezt cáfolja, egy meglehetősen indulatos bejegyzést tett közzé, amelyben elmondja, kifejezetten kérte a lapot, ne hozzanak le semmi ilyesmit, mert nem igaz. 

„Kérlek ne olvassatok hülyeségeket, mindnyájan más emberek vagyunk és máshogy dolgozunk fel bizonyos dolgokat, máshogyan kezelünk konfliktusokat. Cáfolom azt a mai címlapot, miszerint roma szokások miatt mentünk volna szét . Kingaval szeretjük egymást és dolgozunk a kapcsolatunkon. Ennek semmilyen etnikai vagy tradicionális oka nincsen és soha nem is volt - már a feltételezés is sértő ! Tisztelettel kérnék minden szerkesztőségben malmozó újságírót, hogy a beleegyezésünk nélkül NE publikáljanak semmilyen hülyeséget, főleg azután ne, miután Mindszentekkor délután (Lehet ennél tapintatlanabb időben!!?) hívtak és elmondtam, hogy ez egy hülyeség és nem mehet. Magyarul mondtam. Megint csalódtam. Nem baj, az élet megy tovább és lapozunk”
– írta posztjában a zenész, aki utóiratban azt is hozzátette, úgy érzi, kénytelen jogi útra terelni az ügyet.
„Ui: egyáltalán nincs kedvem bíróságra járni és pereskedni, de tényleg úgy tűnik, hogy más esélyt nem hagytok…”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)