„Könnyebb a lelkem" – Először szólalt meg L.L. Junior kisfiának anyja az ügyészség döntése után

L.L. Junior és Hopp Csilla két és fél évvel ezelőtt veszítették el kisfiukat, most ejtették a vádakat ellene.

2022. január 18., 09:10

Szerző:

L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla 2019-ben veszítették el kisfiúkat egy szörnyű balesetben. A hírek szerint Dávid édesanyjával és annak barátaival volt, egy szabadtéri rendezvényre tartottak, amikor a kisfiú kirántotta kezét édesanyja szorításából és átszaladt a zebrán, a lámpa azonban piros volt, egy ott haladó autó pedig halálra gázolta. 

Az elmúlt években vizsgálták a baleset körülményeit, illetve Hopp Csilla felelősségét az ügyben. A kerületi ügyészség végül múlt héten döntést hozott, ejtették a vádakat az édesanya ellen, mivel a nyomozás során kiderült, nem ő volt közvetlenül a gyermek mellett, hanem barátnője, Carmen fogta a kezét, így az ő mulasztása miatt került sor a balesetre. A nő ellen vádat emelt az ügyészség, felfüggesztett börtönbüntetést kértek rá.

Hopp Csilla a Blikk megkeresésére így reagált a történtekre:

„Egyrészt megkönnyebbültem, könnyebb a lelkem, mert lezárult egy nehéz fejezet az életemben. Mégsem felhőtlen az öröm és boldogság, mert a barátnőm ellen indokolatlanul vádat emeltek, és úgy néz ki, bíróság elé kell állnia.”

Csillát nagyon megviselte, hogy barátnője ilyen helyzetbe került, főleg, hogy a nő veszélyeztetett terhes, a nyolcadik hónapban jár. 

(Kiemelt kép: RTL Klub)