Liptai Claudia: Kifinomultabb, elegánsabb és önazonosabb vagyok, mint 20 évvel ezelőtt

48 évesen remekül érzi magát, kritizálta fiatal önmagát, az 50-től mintha kicsit tartana.

2021. augusztus 26., 08:06

Szerző:

Hát a fenti kép 20 éves azért nincs, de 15 bőven elmúlt, mivel 2004-ben készült Liptai Claudiáról. A színésznő-médiaszemélyiség ehhez képest így néz ki a friss Story magazin címlapján:

Liptai Claudia most júliusban töltötte be a 48-at, és azt mondja a magazinban, hogy jobban érzi magát a bőrében, mint korábban, némileg beszólva korábbi önmagának.

„Ha magamra erőltetnék olyasmit, ami divat ugyan, de nekem nem áll jól, és nem érzem benne jól magam, akkor hiába viselem menő márka ruhadarabjait, nem leszek tőle szebb. Húsz-huszonöt évesen ezt csináltam, pokolian öltöztem. Magamra húztam mindent, ami divatos, függetlenül attól, hogy jól állt-e, vagy nem. [...] Most sokkal kifinomultabb, elegánsabb és önazonosabb vagyok, mint 20 ezelőtt”

– mondja Liptai Claudia, aki arról is beszélt, hogy nem biztos benne, hogy az 50. születésnapját is olyan könnyen veszi majd, mint a korábbi kerek évfordulókat.

„Amennyire nem rázott meg az, hogy előbb 30, aztán 40 éves lettem, annyira vár még rám egy sokkoló pillanat majd, az 50. Most kell tudnom okosnak lenni, és nem megijedni attól, hogy már hiába alszom ki magam, az arcom kialvatlan marad, és a ráncaim sem simulnak el”

– teszi hozzá a műsorvezető.

(Kiemelt kép: dfp.hu)