Liptai Claudiára rá sem lehet ismerni legfrissebb képén

Így még biztosan nem látta!

2021. október 26., 10:36

Szerző:

Liptai Claudia a tévézést hátrahagyva újra a színészet felé vette az irányt, és hosszú évek kihagyása után visszatért a színház világába. A Centrál Színház társulatának tagjaként most a Beszélő fejek című darabban játszik, ahol a szerepe kedvéért annyira meg kellett változtatni a külsejét, hogy még a legnagyobb rajongói sem ismertek rá.

Instagram-oldalán osztotta meg a jelmezében készült képet, ami rögtön nagy izgalmat és találgatást váltott ki követőiből. 

„Tudom, hogy az lesz az első reakciótok: ki ez, mi ez? Ez a mindent elsöprő érzés: a színészet! 10 év után premier, újra átjárja a lelkem a semmihez sem fogható izgalom. Ha tudtok, gyertek el és nézzétek meg, milyen vagyok, amikor az első másodpercekben szinte fel sem ismertek”

– írta a fotóhoz Liptai Claudia.

Természetesen a gratulációk sem maradtak el, és amellett, hogy rajongói kifejezték meglepődésüket Claudia külseje láttán, sokan biztosították arról is, hogy elmennek megnézni a darabot. A színésznőnek még régi kedves ismerőse, Rózsa György is gratulált.

„Remek voltál mindvégig, Clau, láttam az előadást. Egyszer sem jutott eszembe, hogy ez a Liptai a tévéből, csak a történetedre tudtam figyelni. Csak hozzon is vissza a Centrál Színház a színészethez! Otthon vagy”

– üzentelt Liptai Claudiának a műsorvezető.

(Kiemelt kép: dfp.hu)