Fájdalmas szakításáról vallott Liptai Claudia

Nem volt könnyű neki.

2021. augusztus 13., 12:13

Szerző:

Liptai Claudia a Best mai számának Szerintem... című rovatában barátságairól mesélt. Elárulta, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy Vera barátnőjével hatéves koruk óta ismerik, támogatják és szeretik egymást. Kitért arra is, hogy természetes, hogy az embernek később is jönnek barátságok az életébe, és hisz is a felnőttkori barátságokban, hiszen érett személyiségként sokkal jobban meg tudja ítélni, kivel tud egy hullámhosszra kerülni. 

Természetesen a színésznővel is előfordult, hogy rosszul ítélt meg valakit, és végül csalódás érte. Ekkor bár nehezére esett, de meg kellett szakítania barátságukat, amit egy szakításhoz hasonlított:

„Persze én is éltem át kudarcot. Kudarcot, mert egy emberi kapcsolat eltörése pont olyan, mint egy szerelem elmúlása. Van az a fajta barát – bár ez magában ellentmondás –, aki kisajátít, és úgy érzi, uralkodhat a kapcsolaton belül. Akit már félsz felhívni, mert az az első szava: 'Na, megtaláltad a telefont?' Ezek az emberek vámpírok, és sajnos szabadulni kell tőlük. Nehezen élem meg az ilyen helyzeteket, de hála isten, az igaz baráti társaságaim szinte a családom is. És ezzel valóra vált az a gyerekkori vízióm, amit sokszor megálmodtam: a végtelen hosszú asztal, ahol rengeteg ember ül, mindenki mondja a magáét, visítva nevetünk, és bárkire ránézek, melegség önti el a szívemet.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)