Lékai-Kiss Ramóna elárulta, mivel spórolt meg egy csinos összeget

Lékai-Kiss Ramóna egy évig megtartotta a fogadalmát, és ezzel szép összeget spórolt.

2023. február 2., 13:02

Szerző:

Lékai-Kiss Ramóna a tavalyi újévi fogadalmáról beszélt a csütörtök reggeli Mokkában a TV2-n. Mint mondja, megfogadta, hogy 2022. január 1-től egy évig nem vesz magának új ruhát, csak fehér- és hálóneműt, és ezt meg is tartotta. A beszélgetésből kiderül, hogy idénre már más fogadalma van, azonban az interjú kezdetén a színész-műsorvezetőnő még nem itt tart, hanem arról beszél, miért döntött bő egy éve a shoppingmentes élet mellett:

„ez nem egy akkora hír, de közben valahol mégis. Főleg azt hiszem, hogy a nők esetében, mi egészen szeretünk vásárolni. De nemcsak a vásárlás szeretése miatt állítottam le ezt a dolgot, hanem egy kicsit a fenntarthatóság, egy kicsit egy challenge volt, egy kicsit egy próbatétel volt, hogy kibírom-e.”

A Barátok közt egykori sztárja büszkén meséli, hogy milyen jól bírta vásárlás nélkül, és hozzáteszi, hogy azért a 2023-as évet sem azzal kezdte, hogy vett magának a rakat ruhát: próbál továbbra is inkább kevesebb, de jobb minőségű, tartós ruhát vásárolni. Megjegyzi, hogy a férjének, Lékai Máté kézilabdázónak egyébként több pár cipője van, mint neki.

Lékai-Kiss Ramóna arra is felhívja a figyelmet, hogy nemcsak környezetkímélő, ha az ember kerüli az úgynevezett fast fashion-boltokat, hanem meg is tudott így takarítani egy nagyobb összeget:

„2022-ben volt ez a nemvásárlás, és ettől érezhetően megmaradt egy nagyobb összeg a pénztárcámban. Ebből elmentünk nyaralni, utaztunk. 2023-ban, nem gondoltam, hogy valami challenge-et mindenképpen ki kell találni, de ez így jött, hogy minden hónapban utazni utazni utazni. Ha egy-két napra vagy egy hétvégére, akkor is, mert ha majd nem leszek, akkor ez az egyetlen egy dolog, amit magammal tudok vinni, semmi más.”

Alább tekintheti meg az interjút, amiből kiderül, hogy a februári utazás az lesz, hogy Lékai-Kiss Ramóna hat év után először újra elmegy majd síelni a jövő héten.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)