Kiderült, miért utálták egymást a Barátok Közt színésznői

A Barátok Közt egykori sztárjai, Szabó Erika és Lékai-Kiss Ramóna eleinte nem voltak barátok.

2022. augusztus 3., 08:07

Szerző:

Meglepő titokra derült fény: Szabó Erika, a Barátok Közt Tildája és Lékai-Kiss Ramóna, aki Szentmihályi Zsófi karakterét alakította egyáltalán nem kedvelték egymást, amikor először találkoztak. Kiderült, hogy mi volt az oka annak, amiért a két csinos színésznő riválist látott egymásban. 

Lékai-Kiss Ramóna 2002-ben lépett be a csapatba, majd fél évvel később érkezett Szabó Erika, aki azért kapta meg a szerepet, mert a Tildát eredetileg alakító Erdélyi Tímea kiszállt a produkcióból. A ma már műsorvezetőként bizonyító Kiss Ramóna elmondta, miért nem örült a színésznő érkezésének:

„Én érkeztem először, kellően élveztem is a hercegnői szerepet. Majd fél évre rá bejelentették, hogy jön egy másik lány is… Amikor megláttam Erikát a 90-60-90-es méreteivel, frászt kaptam”

- nyilatkozta a sztár a Story Magazinnak, amit a Bors szúrt ki.

Kiderült, hogy akkor sem voltak elragadtatva, amikor Som-Balogh Edina megkapta Kinga szerepét:

„Az meg csak hab volt a tortán, amikor megjött közénk a szépségkirálynő”

- mondta Lékai-Kiss Ramóna.

Az is kiderült, hogy minek köszönhető, hogy végül a két színésznő mégis barátságot kötött. A rendező megkérte Kiss Ramónát, hogy Szabó Erika had aludhasson nála, amikor kora reggel forgatnak, ám ő ennek egyáltalán nem örült. 

„Gimis voltam, még a kiskamaszok mindennapjait éltem, majd hirtelen én lettem a szexi lány a tévéből… Ez a kép tőlem, a dabasi diáktól, aki reggelente a sárga busszal járt fel a forgatásokra, távol állt. Végül pont az segített beilleszkedni, akitől azt legkevésbé vártam: Ramóna”

 - magyarázta Szabó Erika a lapnak. Kiderült, hogy ezután tényleg megszerették egymást.

Még több Barátok Közt

Fotó: Durva autóbalesetet szenvedett a Barátok közt színésznője

Visszatér a Barátok közt a TV-képernyőkre

A Barátok közt megalkotója bíróság elé állt a plágiumperben, íme, mit nyilatkozott

(Kiemelt kép: RTL Klub)