Fotó: Durva autóbalesetet szenvedett a Barátok közt színésznője

Nagy Alexandra a közösségi oldalán mondott köszönetet a balesete után.

2022. július 30., 07:30

Szerző:

A Barátok közt egykori sztárja, Nagy Alexandra csúnya autóbalesetet szenvedett Budapesten, a X. kerületben. A színésznő most a közösségi oldalán mesélte el részletesen, hogy mi történt, valamint köszönetet mondott azoknak az embereknek, akik ott voltak mellette a bajban és gondolkodás nélkül segítséget nyújtottak. 

Tegnap autóbalestem volt. Egy kereszteződésben várakoztam elsőbbséget adva a szemből egyenesen haladónak, hogy mögötte balra kanyarodhassak majd, de a mögöttem haladó autó fékezés nélkül a kocsimba szállt. Anyukámmal beszéltem éppen telefonon ( kihangosítón) arról, hogy mindjárt hazaérek. A visszapillantóban megláttam a túl gyorsan közelítő járművet és már csak annyi időm maradt, hogy kinyögjem, “de most nekem jönnek!” -majd csattanás! Természetesen a telefon elrepült, ahogy minden más is a kocsiban. El nem tudom képzelni Drága Anyukám mit érezhetett míg újra nem hívtam, hogy jól vagyok

 - kezdte a bejegyzésében Nagy Alexandra.

Azért vagyok jól, mert minden szörnyűség ellenére a Világ gyönyörű hely és az emberek csodálatosak benne! MÁSODPERCEK telhettek el, én még magamhoz sem tértem az ijedtségtől, csak remegő kézzel markoltam a kormányt és kapkodtam a levegőt, mikor már HÁROM autós is megállt, hogy segítsen. Az első, aki rám nyitotta az ajtót és megkérdezte megsérültem e, bár nem volt szolgálatban, de egy RENDŐRNŐ volt , a második pedig egy NŐVÉR , még a munkaruhájában.
Igen, itt megjegyezhetjük, hogy látszólag én vagyok a világ legszerencsésebb szerencsétlenje, karambolozok, de pont akkor, pont Ők járnak arra. ( meg egy tréler- erről mondjuk azt hallottam, hogy nem mindig véletlen, de én akkor is köszönöm neki) És igazából, ez nem a szerencséről szól, vagy rólam, hanem ezekről az emberekről, akiknek a nevét sem tudom, de mégis biztos vagyok benne, hogy nem csak most és nem csak nekem álltak/állnak meg segíteni!

- folytatta a színésznő.

A teljes bejegyzést itt olvashatja el:

Nagy Alexandrának a közösségi oldalán rengetegen kívántak kitartást és jobbulást, köztük Széphalmi Juliska és Cynthia Dictator is.

Sztárok és balesetek

Zámbó Krisztiánt bizarr baleset érte, a szoláriumot vádolja

Súlyos baleset érte Oszter Sándor özvegyét

Kulcsár Edina durva balesetet szenvedett, véres fotót posztolt

(Kiemelt kép: Nagy Alexandra Instagramja)