Lagzi Lajcsi hiába segített a hatóságoknak, így is évekre börtönbe kerülhet

A vád nem változott!

2021. augusztus 13., 10:50

Szerző:

Galambos Lajos közműlopási és vesztegetési ügye évek óta húzódik, amire az ő és felesége egészsége is ráment. És úgy néz ki, még jó darabig nem is lesz vége az eljárásnak, ugyanis a legutóbbi tárgyalást is elhalasztották.

Azonban ez nem jelenti azt, hogy Lagzi Lajcsiék fellélegezhettek, mivel csalók keresték meg őket azzal, hogy 200 millió forint ellenében elintézik, hogy felmentő vagy nagyon enyhe ítélet szülessen az ügyükben. A zenész viszont nem élt a kétes lehetőséggel, ehelyett felkereste a hatóságokat és filmbe illő módon, bedrótozva buktatta le a csalókat.

Sokan arra következtettek ezek után, hogy Galambos Lajos vádalkut kötött, és a lebuktatásért cserébe elengedik majd az ellene felhozott vádakat. A life.hu azonban kiderítette, hogy a vád nem változott, minden segítség és együttműködés ellenére az ügyészség továbbra is 7 év letöltendő börtönbüntetést kér Galambos Lajosra.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.
MTI Fotó: Lakatos Péter)