Kulcsár Edinának elege van a folyamatos kritizálásból

Kulcsár Edinánál betelt a pohár!

2021. július 15., 14:28

Szerző:

A legtöbbször vidám és pozitív Kulcsár Edinánál most elszakadt a cérna, és legutóbbi bejegyzésében hosszasan részletezte, mennyire elege van abból, hogy bármit is csinál, az nem jó az embereknek. A pörgős, maximalista Edina mindig próbált megfelelni Instagram követőinek, de miután látta, hogy esélytelen, hogy ne érjék negatív kommentek, bármit is csinál, feladta ezt a próbálkozását.

„...én abba a csoportba tartozom, akik őszintén mernek beszélni szinte mindenről és ennek megfelelően is kezelem az oldalamat. Én nem csak a szépet és a jót szeretem megmutatni, bár az is igaz, hogy ezzel nagy támadási felületet adok azok kezébe, akiket a gyűlölet éltet, de vállalom. Azért osztok meg néha olyanokat is, amiket más nem biztos, hogy megmutat, mert rengeteg frusztrált ember él körülöttünk. Én az őszinteségben és az elfogadásban hiszek, amibe számomra nem fér bele a gyűlölközés. Azért, mert valaki valamit másképp csinál mint én, nem könyvelem el rossz embernek, csak másnak, ami nem feltétlenül rossz.”

– írta bejegyzésében, majd hozzátette, zavarja, hogy ha kevesebbet posztol, az a kritika éri, hogy miért nem posztol többet? Ha pedig megpróbál eleget tenni ennek, rögtön azzal támadják, hogy miért foglalkozik ennyit magával. Azért is csúnya kritikák érték, hogy sokat szerepelnek gyermekei a közösségi média oldalain, de ha kevesebbet posztol róluk a modell, azzal támadják, hogy nem is foglalkozik velük.

Kulcsár Edina próbál pozitívan hozzáállni a támadásokhoz, és nem foglalkozni a kritizálóival, de azért időről-időre szünetet tart, amikor megelégeli a negatív hozzászólások sokaságát.

A teljes bejegyzés alább olvasható el:

(Kiemelt kép: Kulcsár Edina Instagram-oldala)