Kulcsár Edinának most nyílt fel a szeme: Sok mérgező ember volt körülöttem

Kulcsár Edina azt is elmondta, mikor fognak összeköltözni G.w.M-mel.

2022. február 14., 10:48

Szerző:

Másfél hónapja tart Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata, és az influenszer-énekesnő most követőinek megint lehetőséget adott, hogy kérdezzenek tőle az Instagramon keresztül. Az egykori szépségkirálynő azt mondja, ilyenkor olyan 2000 kérdés érkezik be hozzá, és próbál azokra válaszolni, amik a leggyakrabban fordulnak elő. Amióta tudni lehet róla, a legtöbben persze Kulcsár Edina és rapperként ismert szerelmével kapcsolatban tesznek fel kérdéseket, például azt, hogy gondoltak-e már az együttélésre, azaz az összeköltözésre.

„Természetesen! Most ez minden vágyunk, de nem olyan egyszerű. Úgy érezzük, hogy erre még egy kicsit várnunk kell, hiszen a gyerekek érdekeit vesszük figyelembe. Biztos érezni fogjuk, ha eljön az ideje”

– írja Kulcsár Edina azzal kapcsolatban, hogy mikor fognak tudni összeköltözni G.w.M-mel. Mind az influenszer-énekesnőnek, mind a rappernek két-két gyermeke van korábbi kapcsolatából. Kulcsár Edina egy friss interjúban egyébként arról beszélt, hogy máris alkalmazkodott új szerelme családjának roma szokásaihoz, például nem ül le a férfiak asztalához, mint ahogy G.w.M. se ül be a nők közé.

A két médiaszemélyiség kapcsolata nagy port kavart az elmúlt hetekben, és valaki arra kérdezett rá, hogy Kulcsár Edinának vannak-e barátai, akiket elveszett a mostani helyzetben. Íme, milyen választ posztolt erre az egykori szépségkirálynő:

„inkább úgy fogalmaznék, hogy én zártam ki sok embert az életemből. Azzal, hogy léptem a boldogságom érdekében, kezdtem egyre jobban és jobban lenni lelkileg, ezáltal pedig felnyílt a szemem. Sok mérgező ember volt körülöttem. Nagyon-nagyon megválogatom ezentúl, hogy kikkel barátkozom, bár szerintem igaz barátok tekintetében megvagyok. Nincs több kiadó hely.”

És még egy szórakoztató kérdést-feleletet talán érdemes kiemelni a vasárnap későn este zajlott online beszélgetésből. Valaki azt szerette volna tudni, hogy „G.w.M. kajak azt mondta neked, hogy »csá korcs«?”. Az okádó szmájlikkal zárt kérdésre Kulcsár Edina a következő választ adta:

„Bocsi! De ezen most nagyon mosolygok. Azt mondta, hogy »Kulcs«! A Kulcsárból!!! Az ilyenekből születnek a pletykák! Legyetek résen.”

Még 3 link Valentin-napra

Shane Tusup hatalmas meglepetésre készül

Császár Előd megdöbbentő vallomást tett új párkapcsolatával kapcsolatban

Stana Alexandra elmondta, hogyan jött össze Meggyes Dáviddal

(Kiemelt kép: dfp.hu)