Kulcsár Edina nagy bejelentéssel kezdte a hetet

Kulcsár Edina fontos dolgot jelentett be az Instagramján hétfő reggel egy friss fotóval.

2022. január 24., 09:43

Szerző:

A múlt hét hétfőn Kulcsár Edina nagy bejelentést tett az Instagramon: elmondta, hogy új szerelme Varga Márk, azaz G.w.M., a népszerű rapper. Nos, megint hétfő van és Kulcsár Edina megint tett egy nagy bejelentést az Instagramon, ez most azonban nem a magánéletének, hanem a karrierjének új korszakáról szól.

A szépségkirálynő-influenszer bejelentette ugyanis, hogy elindult új (azaz 2014-ben nyitott, de eddig még nem használt) YouTube-csatornája. A csatorna ide kattintva érhető el, de jelen cikk megjelenésekor egyelőre nem tartalmaz egy videót sem az alábbi, 2017-es sminkvideón kívül.

Ez azonban nem marad már sokáig így, Kulcsár Edina Instagramon ide kattintva elérhető, friss posztja ugyanis azt tartalmazza, hogy ma, azaz hétfő este 17:00 órakor lesz első klipjének a premierje. A videó kifejezetten szexinek ígérkezik, hiszen a 31 éves médiaszemélyiség egy képet is megosztott belőle, és ezen mintha semmi mást nem viselne egy szál fehér ingen kívül.

„Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki közreműködött benne. Alig vártam ezt a napot, remélem szeretni fogjátok ezt a számomra meghatározó dalt. Elindult a saját YouTube-csatornám, ha van kedvetek, iratkozzatok fel”

– invitál mindenkit Kulcsár Edina.

A klip készüléséről a Fókusz című műsor pénteki adásában lehetett riportot látni az RTL Klubon, íme az adásrészlet. Ebből kiderül, hogy a szám tartalmaz majd egy részletet, amelynek dalszövege így hangzik:

„te vagy a Nap, én a Hold, nem vagyunk már szerelmesek, volt, ami volt.”

Emlékezetes videóklipek

Varga Viktor saját verziót publikált a Himnuszból, videóklippel

Vincze Lilla új klipje Tóth Gabin is messze túltesz

Új videóklipjében Tóth Andi tejszínhabot nyal idegen férfiakról

(Kiemelt kép: dfp.hu)