Koltai Róbert sokkoló részleteket árult el arról, miért műtötték meg az agyát: Már beszélni is alig tudtam

Koltai Róbert azt is bevallotta: lehetne jobb nagypapa.

2023. június 22., 11:19

Szerző:

Koltai Róbert azt követően adott videós interjút a Bors című lapnak, hogy kiderült róla: agyműtétre volt szüksége. Az orvosok sokáig nem jöttek rá, mi okozza a 79 éves színész-rendező tüneteit, de aztán felfedezték, mi a gond és mivel lehet kezelni a dolgot. Koltai Róbert a következőket meséli erről:

„az elején az orvosok egészen másra gyanakodtak, szedtem másfajta gyógyszereket jó ideig, amire nem volt szükségem és nem is gyógyult tőle a mozgáskészségem. Mint kiderült, van az agyamban egy víznyomásprobléma, de ez a shunt végül teljesen megoldotta. A műtét óta megszűnt minden problémám, pedig előtte már beszélni és járni is alig tudtam. De azóta megint napi három-négy kilométereket gyalogolok lendületesen, visszatértem!”

Koltai Róbert annyira visszatért, hogy már dolgozik is:

„én készen állok a következő munkára most, hogy teljesen rendbe jöttem. De persze a nyáron unokázás is, bevallom, lehetnék jobb nagypapa. Mostanában nem volt időm nagypapának lenni, de imádom őket. Szoktak jönni megnézni a színházba, azt mondják büszkék rám. De az biztos, én is büszke vagyok rájuk! ”

Az interjúban Koltai Róbert arról is részletesen beszél, hogy alig várja a Ma este gyilkolunk című film forgatását, amelyben generációja sok más legendás alakjával játszik majd együtt, köztük a feleségével, Pogány Judittal.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)