Köllő Babett összeesett a fürdőszobában

Köllő Babett és családja Balin nyaralt, és itt szedtek össze egy nagyon csúnya vírust.

2023. január 12., 11:46

Szerző:

Köllő Babett a tavalyi évet a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként zárta, az idei évet pedig kikapcsolódásképpen egy indonéziai nyaralással indította. A vakáción azonban egy súlyos vírusfertőzés támadta meg a társaságot, meséli el a színésznő-médiaszemélyiség a Bors című lapnak.

„Folyamatosan görcsölt a hasunk és 20 percenként rohantunk a mosdóba. A lányom miatt nagyon aggódtam, mert Milla is beteg lett és nagyon szenvedett. Annyira, hogy szó szerint könyörgött, hogy jöjjön az orvos és adjon neki infúziót, pedig tűfóbiás, retteg a tűtől. Én is nagyon megszenvedtem és teljesen legyengültem”

– számol be a tünetektől és a kezelésről Köllő Babett. Bár megérkezett a segítség, a színésznő annyira legyengült, hogy egyszer csak összeesett a fürdőszobában. A férje találta meg.

„Elájultam a fürdőszobában és nagyon bevertem a fejemet. Andris nagyon megijedt, mert csak egy nagy puffanást hallott, amit nem követett semmi, csak néma csend.  Azonnal a segítségemre sietett, és utólag elmondta, hogy miután magamhoz tértem, csak azt kérdezgettem, hogy mi történt. Minden kiesett, de a fejem még később is nagyon fájt az ütéstől”

– mondja Köllő Babett.

Az utazásról még további részleteket is elárul a lapnak, ezek között azt is elárulja, hogy a betegség sajnos az egész vakációra rányomta a bélyegét:

„egy hétből két napig voltunk ennyire betegek, de utána sem tudtunk kikapcsolódni rendesen. Gyönyörű helyekre kirándultunk, de még akkor is nagyon gyengék voltunk: fájt a gyomrom és csak pirítóst és rizst ettünk.”

(Kiemelt kép: Köllő Babett Instagramja)