Kiszel Tündét ilyen szexi szerepben még soha nem láthattuk

Hatalmas bejelentést tett az Instagramon.

2021. november 4., 10:46

Szerző:

Kiszel Tündét méltán nevezik naptárdívának, hiszen immár 21 éve minden évben megjelenik erotikával túlfűtött naptára. Kiszel Tünde idén sem késlekedett, épphogy csak hazaért olaszországi pihenéséből, amelyről az ide kattintva megnyitható cikkünkben írtunk, tegnap a közösségi médiában már be is jelentette a hírt, hogy jövőre újra lesz mit a falra akasztania rajongóinak. Kiszel a 2022-es naptár borítóképét is megosztotta követőivel, amin szexi Kleopátraként pózol egy merészen dekoltált ruhában. A képhez fűzött szövegben elárulta, hogy a jövő évi kalendáriumnak különleges a tematikája.

„Nagyon boldog vagyok, mert végre a kezemben tarthatom a 2022-es, exkluzív Falinaptáramat! 21 éve minden évben megjelenik a híres naptáram! A jövő évi kalendárium tematikája: Történelmi Korok! Az Őskortól egészen Napjainkig! Korhű jelmezekben, látványos sminkben, mutatós parókákban! A borítóképen Kleopátra, Egyiptom királynője! Nektek tetszik a borítókép?”

– írta a naptárdíva, akinek a bejelentését nagy örömmel fogadták rajongói, és olyan pozitív, dicsérő kommentekkel jutalmazták Tündét, mint: „sexi istennő Drágám Imádlak Szerelmem enyém vagy”, vagy „egyszerűen gyönyörű vagy Tündikém, csókollak milliószor szívből”, illetve „nagyon-nagyon jó a borítókép. Már rendelem is a naptárt kíváncsi vagyok a többi képre is.” Íme.

(Kiemelt kép: Kiszel Tünde Instagramja)