Király Viktor élő adásban nyilatkozott, miután kiderült, hogy válságban van a házassága: erre készülnek a feleségével

Úgy tűnik, hogy tényleg van esély Király Viktor és Virág Anita békülésére. 

2023. március 10., 09:21

Szerző:

Mint megírtuk, kiderült, hogy válságba jutott Király Viktor és Virág Anita házassága. A pár szét is költözött, de egyre több jel utal arra, hogy sikerül megmenteniük a kapcsolatukat. Az énekes nemrég egy posztban üzent a szülinapos feleségének, valamint most az RTL Reggeli műsorában is elmondta a terveiket. 

Király Viktor elárulta, hogy a feleségével és a kisfiával, Kolennel hamarosan elutaznak. Az út különlegessége az lesz, hogy a házaspár kisfia először fog repülőre ülni. Az utazás megszervezése előtt azonban az énekesnek és a kedvesének egy másik fontos dologgal kell foglalkoznia. 

„Eljött az ideje, kitaláljuk hamarosan, hová utazzunk. Ezt hamarosan megoldjuk, de a legfontosabb, hogy most ovit keresünk”

- mondta a műsorban Király Viktor, aki hozzátette, hogy annyi kikötése volt, hogy Virág Anita kéttannyelvű óvodát keressen a gyermeküknek.

Az énekes azt is elárulta, hogy ő  hiába nőtt fel az Egyesült Államokban a családjával, rajta kívül senki sem beszél angolul Kolennel, ezért tartja fontosnak, hogy olyan intézménybe járjon, ahol az angoltudását is fejlesztheti. 

(Kiemelt kép: Király Viktor Instagramja)