A Párharc sztárja kiborult: Teljesen elveszítettem az uralmat az érzelmeim felett

A Párharc sztárjának nyolc perce volt, hogy kiszabadítsák. 

2023. május 16., 13:14

Szerző:

A Párharc sztárja, Kerényi Miklós Máté szerelme, Kardffy Aisha pánikrohamot kapott, amikor bezárták egy szarkofágba a Párharc adásában. A színésznő sírva mászott ki a négy rétegű koporsóból - írta a Blikk.

„Egyáltalán nem félek a bezártságtól, egy nagyon vagány, vakmerő csajnak tartom magam, de amikor ott feküdtem a szarkofágban, és éppen csukták rám a különböző rétegeket, akkor egy kicsit beparáztam”

– vallotta be a fiatal színésznő, miután párja kiszabadította. Mint elmondta, a bezártságtól teljesen rosszul lett, sikított és kiabált. Zokogva borult kedvese karjaiba, amikor végre kijöhetett a szarkofágból. 

„Amint a pörölyt belevágta a második rétegbe, ott teljesen elveszítettem az uralmat a saját érzelmeim felett”

– mesélte Kardffy Aisha, majd hozzátette: bent teljesen elvesztette az időérzékét, és azt hitte, körülbelül fél óráig volt bent.

A játék műsorvezetője, Stohl András előre felhívta a figyelmet arra, hogy csak az jelentkezzen a játékra, aki nem fél a bezártságtól, mert egy négy rétegű szarkofágban kell majd feküdni, mindaddig, amíg a pár másik tagja kiszabadítja csörlő, kalapács és feszítővas segítségével, amit ráadásul egy olyan lakat is zár, aminek a számzárját egy matematikai feladat megoldása adja ki. Mindezt nyolc perc alatt kellett megoldani, ennyi ideig kellett a színésznőnek a koporsóban feküdnie. 

 

(Kiemelt kép: Kerényi Miklós Máté Instagram oldala)