Ilyen állapotban van a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné – Megszólalt egy bennfentes

Katalin hercegné néhány hete jelentette be a diagnózisát. 

2024. április 5., 12:09

Szerző:

Katalin hercegné januárban esett át hasi műtéten, majd később kiderült, hogy az orvosok a rákot is felfedezték a testében. A walesi hercegné egy szívszorító videóban beszélt a diagnózisáról, és elmondta, hogy megelőző kemoterápiás kezelést kap. Most egy bennfentes szólalt meg. 

Kiderült az is, hogy Vilmos herceg és a felesége Sandringhamben töltötték a húsvéti ünnepet a gyerekeikkel. A család várhatóan április közepéig marad a birtokon, amíg György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem térnek vissza az iskolába a szünet után – írják a Mirror oldalán.

„Azt mondja, hogy minden nap egyre erősebbé válik, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz azért, hogy csatlakozhasson a családjához a szabadtéri programokon: a piknikhez, a grillezéshez és a tengerparti sétákhoz”

– nyilatkozta egy bennfentes.

III. Károly királyt egyébként szintén rákbetegséggel diagnosztiztálták, ami miatt nem meglepő, hogy a brit uralkodó és Wales hercegnéje még közelebb kerültek egymáshoz. Károly király mindenben támogatja a menyét, és ő ugyanezt kapja vissza. A királyi család bízik benne, hogy mindketten felépülnek. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)