Károly király megtöri Erzsébet királynő egyik legrégibb karácsonyi hagyományát

Károly király nem követi Erzsébet királynő példáját. 

2022. december 22., 10:01

Szerző:

Korábban már kiderült, hogy Károly király a királyi család többi tagjával Sandrighambe tölti a karácsonyt. Ez nem volt másképp akkor sem, amikor Erzsébet királynő még élt. Most azonban kiderült, hogy a brit uralkodó az ünnepek után elhagyja Skóciát, amire az édesanyja idejében nem volt példa.

II. Erzsébet karácsony után általában februárig a skóciai birtokon maradt, de Károly király ezt a hagyományt most megtöri, és valószínűleg Birkhallba utazik, hogy a szilvesztert már ott ünnepelje. A tervek szerint az uralkodó néhány hetet marad majd ott, mielőtt visszautazik Londonba - írja a Daily Mail.

A királyi család tagjai a Sandringham-templomban együtt látogatnak majd el az istentiszteletre, valamint Katalin és Vilmos herceg várhatóan először viszik majd el mindhárom gyermeküket. A legkisebb gyermeküket, Lajos herceget ritkán mutatják meg, pedig a kisfiú hatalmas sikernek örvend a rajongók körében, ugyanis Erzsébet királynő júniusi jubileumi ünnepségén a grimaszaival mindenkit levett a lábáról. Katalin hercegné néhány nappal ezelőtti karácsonyi koncertjén a kisfiú még nem volt ott, csak György herceg és Sarolta herceg volt jelen a szülőkkel.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.