Károly király súlyos hibát ismert el: ezt már nagyon bánja

Károly király bevallotta, hogy nagyon megbánt valamit, amit a koronázáskor tett. Vagyis éppen, hogy nem tett.

2023. október 23., 07:19

Szerző:

Meghökkentő vallomást tett III. Károly király a múlt héten egy fogadáson a Buckingham-palotában. A The Daily Mail című lap tudósít arról, hogy a 74 éves brit uralkodó azért szervezte az eseményt, hogy köszönetet mondjon májusi koronázása szervezőinek.

A koronázási ceremóniát egy nagyszabású koncert követte, amin természetesen III. Károly is részt vett, és amelynek a szervezői, köztük bizonyos Neil Walter szintén ott voltak az eheti fogadáson.

A rendezvényen a király arról beszélt, hogy nem tudta, hogy olyan messze ültetik majd a koncerten a színpadtól, és bár a hangverseny közben így is remekül szórakozott, hiszen olyan barátai játszottak neki, mint például Lionel Richie vagy a Take That, látni nem sokat látott.

Walter azt mondja, Károly király arról beszélt neki, hogy mennyire megbánta, hogy nem vitt magával látcsövet, de persze aztán viccel ütötte el a dolgot:

„azt mondja, legközelebb közelebb szeretne majd ülni – vagy visz magával távcsövet.”

Viccen kívül: egyébként nem kizárt, hogy Károly király részt fog még venni koronázási koncerten. Amennyiben fia javára lemond a trónról, minden bizonnyal ott lesz Vilmos herceg koronázásán.

 

(Kiemelt kép: a brit királyi család Instagramja)