Károly herceg kínos bakit vétett a Barbados függetlensége alkalmából rendezett ceremónián

Úgy tűnik, Károly herceget nem kötötte le eléggé, hogy Rihannát nemzeti hősként tüntették ki.

2021. december 1., 09:36

Szerző:

Amint azt tegnap a 168 is megírta, karib-tengeri Barbados helyi idő szerint hétfőn éjfélkor elszakadt a brit koronától és köztársasággá vált. Az alkalomból nagy ceremóniát is tartottak, amin részt vett a világ legismertebb barbadosi sztárja, Rihanna, valamint a brit királyi család képviseletében a trónörökös. A frissen függetlenedett állam egyik első rendelkezése az volt, hogy Rihannát nemzeti hősként tüntették ki.

Károly herceg beszédet is mondott a ceremónián, amelyben említette, hogy a rabszolgaság intézménye örökre sötét folt marad a birodalom történelmében.

Valószínűleg a repülőút és az időeltolódás miatt is lehetett, hogy a 73 éves trónörökös nehezen bírta ébren az éjszakába nyúló függetlenedési ceremóniát. Az alábbi tweetben látható videó egy olyan pillanatot örökített meg, amelyben Károly herceg, akármilyen kínos is, bebólintott az ünnepség alatt. Jól látható, hogy alább egy ponton elnyomja a buzgóság és elalszik.

Károly herceg egy kevésbé szimpatikus történettel is szerepelt már a héten a hírekben: egy könyv szerint ő volt az a családtag, aki megjegyzést tett fia, Harry herceg születendő gyermekének bőrszínére. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

(Kiemelt kép: a királyi család hivatalos Instagramja)