Kajdi Csaba zokogva jelentette be a rossz hírt: hatalmas a baj

Videó: Kajdi Csaba nem tudja sírás nélkül elmondani a rossz hírt. „Addig kell szeretni, amíg lehet!”

2023. április 14., 10:51

Szerző:

 „Ez egy komolyabb, szomorúbb dolog lesz, Sanyiról be akarok neked számolni, mert nem jó a helyzet” – vezet be egy komoly témát Kajdi Csaba a legutóbbi Instasztorijában. Amint azt Cyla követői-rajongói jól tudják, Sanyika, aki több becenévvel is rendelkezik (pl. pipihúsos táska), Kajdi Csaba kiskutyája. Sajnos vele kapcsolatban vannak rossz hírek, amit a modellügynök-influenszer főzés közben, zokogva mesél el.

„Az történt a Pipivel, az én kis szerelmemmel, hogy van neki egy májtumorja, és most fog kiderülni holnap... Voltunk ma egy vizsgálaton, amikor megvizsgáltak, beszúrtak egy tűt a májába, és most fog kiderülni, hogy műthető vagy nem műthető a Pipike. De reméljük, műthető, és akkor sokáig itt van velünk. Na, nincs bőgés, mert ezt is túl kell élni. De most az van, hogy Pipinek vagy olyan májtumora van, amit ki lehet venni, vagy olyan, amivel nem tudom, hogy meddig lesz velünk, de reméljük, hogy sokáig!”

– mondja Kajdi Csaba a tegnap esti felvételen. Ma reggel egy újabb sztoriban Kajdi Csaba azt mondta, aggódva várja az eredményeket, és a következőt teszi hozzá:

„addig kell szeretni, amíg lehet!”

Kajdi Csabát az Instagramon kívül a Sláger FM reggeli műsorában is lehet most hallgatni.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)